nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 29. kolo (petak)

RB LAJPCIG – HOFENHAJM

RB LAJPCIG se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa pet bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Bajern Minhen, te i dalje imaju „nadu“ da mogu do šampionskog trona. Stoga, pobeda je imperativ na predstojećem susretu, kako bi izvršili dodatni pritisak na „Bavarce“ (koji u ovom kolu imaju veoma neugodno gostovanje protiv Volfzburga) i eventualno smanjili bodovnu razliku uoči poslednjih pet prvenstvenih kola. Popularni „Crveni bikovi“ su drugi najbolji domaćini u Bundesligi, jer su uspeli da ostvare 10 pobeda na 14 odigranih utakmica na svom terenu. Imaju i najbolju defanzivu u ligi (najmanji broj primljenih golova), dok su sa druge strane istovremeno i među najefikasnijim timovima. Sada su zaista veliki favoriti u duelu protiv ekipe koja im u poslednje vreme itekako „leži“, jer su zabeležili pet trijumfa na predhodnih šest međusebnih susreta (uz jedan nerešen ishod). Van stroja su – K.Laimer (vezista), D.Szoboszlai (vezista), T.Adams (vezista), dok je upitan nastup – Y.Poulsen (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1)P.Gulacsi – W.Orban, D.Upamecano, L.Klostermann- B.Henrichs, M.Sabitzer, K.Kampl, Angelino – C.Nkunku, E.Forsberg – A.Sorloth

HOFENHAJM se nalazi u “padu” forme, jer su osvojili samo jedan bod u poslednja četiri kola. Uspeli su da remiziraju u susretu protiv Bajer Leverkuzena (0:0), kada su uputili samo dva šuta ka protivničkom golu (nijedan u okvir), što je zaista katastrofalan podatak za njih. Nalaze se na 12. mestu na prvenstvenoj lestvici, ali sa samo pet boda više u odnosu na opasnu zonu, te i dalje nisu obezbedili opstanak, iako ne bi smeli sebi da dozvole „da strepe“ za prvoligaški status do poslednjeg kola. Posebno slabe partije ove sezone prikazuju na strani, te prema broju osvojenih bodova van svog stadiona, trenutno su četvrti najslabiji gostujući tim u ligi, na kojima u proseku i primaju dva gola po meču. Za goste neće nastupiti – K.Stafylidis (defanzivac), K.Akpoguma (defanzivac), E.Bicakcic (defanzivac), B.Hubner (defanzivac), K.Vogt (defanzivac), M.Gacinovic (vezista), D.Geiger (vezista), S.Adamyan (napadač), dok je neizvestan nastup – S.Rudy (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1)O.Baumann – S.Posch, H.Nordtveit, C.Richards – P.Kaderabek, S.Rudy?, D.Samassekou, M.John – J.Baumgartner, I.Bebou –  A.Kramaric

Predlog za tipovanje – 1&D2+ / @1.65 – 0:0

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu “Red Bull Arena”.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje