ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – (sreda)

AUGZBURG – MAJNC

AUGZBURG trenutno ima tri poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, kao i jednu utakmicu manje odigranu (upravo ovu protiv Majnca). Odigrali su izuzetno dobar meč tokom vikenda, jer su na svom terenu ubedljivo savladali ekipu, Volfzburga (3:0), te sa dosta samopouzdanja ulaze u naredni duel. U poslednje vreme su „popravili“ svoja izdanja, jer su uspeli da sakupe sedam bodova iz minula četiri prvenstvena kola. Svakako i do kraja sezone su im neophodni kvalitetni rezultati kako bi ispunili svoje glavni cilj – opstanak u elitnom rangu takmičenja. Kako ih narednog vikenda očekuje veoma teško gostovanje kod lidera prvenstva – Bajern Minhena, upravo je predstojeći susret za domaći sastav od velike važnosti, gde je pozitivan rezultat imperativ. Van stroja su – F.Uduokhai (defanzivac), T.Strobl (vezista), M.Gregoritsch (napadač), N.Sarenren-Bazee (napadač), dok je upitan nastup – R.Vargas (vezista).

Očekivani sastav (4-4-2) – R.Gikiewicz – R.Gumny, R.Oxford, J.Gouweleeuw, Iago – M.Pedersen, A.Maier, N.Dorsch, D.Caligiuri – F.Niederlechner, A.Hahn

MAJNC se u ovom trenutnu nalazi na sredini prvenstvene lestvice sa 38 osvojenih bodova na svom kontu. Samim tim, popularne „Petice“ su svakako ostvarile svoj primarni cilj, a to je opstanak u Bundesligi. Potencijalan plasman u Evropu je dosta nerealan domet, te do kraja prvenstva mogu da odigraju bez posebnog rezultatskog pritiska. Majnc u aktuelnoj sezoni daleko bolje partije prikazuje na domaćem terenu (na kojem su osvojili i veliku većinu svojih bodova), dok na strani igraju izuzetno slabo – 9 poraza na 13 odigranih utakmica i prema broju sakupljenih poena drugi su najslabiji gostujući tim u ligi. Pritom sada odlaze na gostovanje na kojem u u negativnoj seriji od pet uzastopnih neuspeha (gledajući sva takmičenja u kojima su se sastajali). Izvan sastava su – J.St. Juste (defanzivac), D.Burgzorg (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – R.Zentner – S.Bell, A.Hack, M.Niakhate – S.Widmer, A.Stach, D.Kohr, A.Caricol – J-P.Boetius, J.Burkardt – K.Onisiwo

 

Predlog za tipovanje – 1X / @1.65 ili GG / @1.75 – 2:1

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 18:30 na stadionu „WWK Arena“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje