sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

BARNLI – EVERTON

BARNLI se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo 21. osvojenim bodom na svom kontu. Pritom, u seriji su veoma slabih rezultata – četiri prvenstvena poraza u nizu, odnosno samo jedan osvojen poen iz predhodnih pet kola. Dobra vest za njih je svakako da imaju i dve zaostale utakmice koje trebaju da odigraju u odnosu na druge timove sa donjeg dela prvenstvene lestvice. I dok defanzivno ne primaju mnogo golova, ogromnih problema imaju u fazi napada, jer sa svega 22 postignuta pogotka, drugi su najneefikasniji tim u ligi. Od samog starta sezone prikazuju dosta slabe partije, te su trenutno tim sa najmanjim brojem pobeda (tek tri trijumfa). Ipak, ovo je izuzetno bitna utakmica za njih, gde je pozitivan ishod na svom terenu protiv direktnog rivala u borbi za opstanak apsolutni imperativ, dok bi u suprotnom dodatno zakomplikovali svoju, ionako nimalo nezavidnu situaciju. Van stroja su – E.Pieters (defanzivac), B.Mee (defanzivac), J.Gudmundsson (vezista), dok je neizvestan nastup – M.Vydra (napadač).

Očekivani sastav (4-4-2) – N.Pope – C.Roberts, N.Collins, J.Tarkowski, C.Taylor – A.Lennon, A.Westwood, M.Cornet – J.Rodriguez, W.Weghorst

EVERTON je u ovom momentu prvi tim „iznad crte“ sa tri boda prednosti u odnosu na zonu ispadanja, kao i dva susreta manje odigrana. Popularne „Karamele“ su na početku imale velike ambicije, ali umesto toga do kraja prvenstva im predstoji ogromna borba za opstanak u ligi, čemu se apsolutno nisu nadali. Nedavno su na svom terenu uspeli da savladaju Njukasl (1:0), što je bio jedini pozitivni rezultat u predhodnih sedam kola (šest poraza). Dosta ih „muči“ realizacija u fazi napada, dok u poslednje vreme primaju i dosta golova, usled defanziva koja zaista nekada deluje veoma „porozno“. Everton zaista katastrofalno igra na strani ove sezone – samo jedan trijumf na 14 odigranih duela, te su prema broju osvojenih bodova, najslabiji gostujući tim u Premier ligi. I za goste je ovo bez dileme izuzetno bitan duel, gde je veliki imperativ „u najmanju ruku“ ostati neporažen u susretu koji vredi tkz. „šest bodova“. Izvan sastava su – M.Keane (defanzivac), N.Patterson (defanzivac), Y.Mina (defanzivac), T.Davies (vezista), A.Gomes (vezista), Allan (vezista), F.Delph (vezista), A.Townsend (vezista), dok je upitan nastup – D.van de Beek (vezista).

Očekivani sastav (3-4-3)J.Pickford – M.Holgate, B.Godfrey, J.Branthwaite – V.Mykolenko, A.Doucoure, A.Iwobi, J.Kenny – Richarlison, D.Calvert-Lewin, A.Gordon

 

Glavni sudija – M.Dean

Predlog za tipovanje – 0-1I&0-2II / @1.55 – 3:2 (1:2)

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 20:30 na stadionu „Turf Moor“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje