ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (nedelja)

VOTFORD – ARSENAL

VOTFORD je u minulom kolu uspeo da osvoji bod na gostovanju protiv Mančester Junajteda (0:0), ne zbog svoje posebno dobre igre, koliko „traljavosti“ domaćina u fazi napada. Ipak, novi premierligaš se i dalje nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, te im do kraja prvenstva predstoji zaista velika borba za opstanak u ligi, a trenutno su svakako jedni od glavnih kandidata za ispadanje u niži rang takmičenja. Velikih problema imaju na obe strane terena, jer su i među najneefikasnijim timovima u ligi, ali i među ekipama sa „najporoznijom“ defanzivom. Posebno slabo igraju na svom terenu (najslabiji domaćih u Premier ligi), na kojem su pretrpeli čak 10 poraza na 13 odigranih susreta (od kojih su sedam u nizu) uz svakako negativnu gol razliku 12:31. Izvan sastava su – N.N’Koulou (defanzivac), P.Etebo (vezista), dok je upitan nastup – I.Sarr (napadač).

Očekivani sastav (4-3-3) – B.Foster – K.Femenia, C.Cathcart, Samir, H.Kamara – I.Louza, M.Sissoko, T.Cleverley – E.Dennis, J.Pedro, C.Hernandez

ARSENAL je nakon preokreta uspeo da savlada Vulverhempton kao domaćin (2:1) golom duboko u sudijskoj nakodnadi vremena. Upravo takvi dueli i trijumfi jačaju karakter i mentalitet ovog generalno mladog tima. Londonski klub je u seriji od tri uzastopne prvenstvene pobede i trenutno deluju da su u „pol poziciji“ za četvrto mesto na tabeli, jer imaju nekoliko utakmica manje odigrane u odnosu na sve konkurente za TOP 4, a pritom je njihova forma u uzlaznoj putanji. Takođe, i na strani prikazuju sve bolje partije, jer su sa poslednja tri gostovanja uspeli da „odnesu“ maksimalnih devet bodova. Sada im bez dileme pripada uloga favorita, jer sa mnogo samopouzdanje odlaze na gostovanje protiv tima koji se nalazi u veoma slaboj seriji rezultata. Van stroja je – T.Tomiyasu (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1) – A.Ramsdale – C.Soares, B.White, Gabriel, K.Tierney – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – A.Lacazette

 

Glavni sudija – C.Pawson

Predlog za tipovanje – 2&1+II / @1.85 – 2:3 (1:2)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na stadionu „Vicarage Road“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje