ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – (sreda)

ARSENAL – LIVERPUL

ARSENAL trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli sa 51. osvojenim bodom na svom kontu. Pritom, imaju i čak tri utakmice manje odigrane u odnosu na ostale konkurente za TOP 4, te je londonski klub u „pol poziciji“ da izbori plasman u Ligu Šampiona naredne sezone. Popularne „Tobdžije“ se nalaze u sjajnoj seriju rezultata, jer imaju pet uzastopnih pobeda u nacionalnom šampionatu. Na spomenutih susretima posebno su kvalitetno igrali u fazi napada, te su u drugom delu prvenstva znatno efikasniji nego na startu sezone. Sada ih očekuje „pravi ispit“, odnosno da vidimo koliko uglavnom dosta mlada ekipa Arsenala „može“ protiv tima koji se bori za titulu prvaka i generalno jednog od najkvalitetnijih klubova na Starom kontinentu. Van stroja je – T.Tomiyasu (defanzivac).

Očekivani sastav (4-2-3-1)A.Ramsdale – C.Soares, B.White, Gabriel, K.Tierney – T.Partey, G.Xhaka – B.Saka, M.Odegaard, G.Martinelli – A.Lacazette

LIVERPUL nakon „kiksa“ Mančester Sitija u ponedeljak, ima odličnu priliku da se eventualnim trijumfom ovoga puta približi „Građanima“ na samo bod zaostatka i tako „trku“ za šampionsku titulu učini izuzetno neizvesnom i uzbudljivom. Stoga, „Redsi“ u predstojeći meč ulaze izuzetno motivisani, gde su sva tri boda imperativ, iako im predstoji nimalo lako gostovanje. Takođe, i oni su u izuzetno formi, jer imaju niz od osam vezanih prvenstvenih pobeda. Liverpul je trenutno najefikasniji tim u Premier ligi, jer su do ovog kola postigli 73 pogodaka. Gostima pripada uloga favorita, ali ih očekuje teško gostovanje protiv tima koji je u usponu forme. Izvan sastava su – K.Tsimikas (defanzivac), J.Milner (vezista).

Očekivani sastav (4-3-3) – Alisson – T.Alexander-Arnold, J.Matip, V.Van Dijk, A.Robertson – J.Henderson, Fabinho, N.Keita – M.Salah, S.Mane, L.Diaz

 

Glavni sudija – A.Marriner

Predlog za tipovanje – 2 / 2.00 ili X2&GG / @2.150:2

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21:15 na stadionu „Emirates“.

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje