četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Problem za jedan tim u defanzivi, samo jedan zdrav štoper

Jedan tim će danas igrati meč sa samo jednim zdravim štoperom u timu, uz još izostanaka, drugi tim u boljoj formi i sa kompletnijim sastavom, meč okvirno možete preuzeti okvirno do 20:45, a predložene su kvote 1,70, kao i 1,60

Ekipa Roterama od početka sezone pokazuje da će biti jedan od glavnih kandidata za ispadanje u Ligu One, za sada su ostvarili 1 pobedu, 3 remija i 7 poraza uz gol razliku 10:22. Oni prosečno postižu nešto manje od 1 gola po meču, dok primaju čak 2 što je i najveći problem tima. Ono što će danas biti još jedan jako veliki problem jesu izostanci igrača pre svega na poziciji centralnog defanzivca, jer će faliti čak trojica, a to su:Tyler Blackett (10u/1g/0a), Cameron Humphreys (8u/0g/0a), G. Hall (2u/0g/0a), sreća u nesreći je povratak na teren štopera Morrisona koji je bio povređen i po rećima trenera još uvek nije spreman, ali će silom prilika morati da zaigra. Uz njih u timu neće biti veznog igrača Andre Greena(9u/0g/0a). Tim je bez pobede 6 vezanih mečeva, 4 poraza i 2 remija.

Sa druge strane je Coventry, tim koji je po prognozama sa počekta lige trebalo da bude bliži gorenjem delu tabele, ali za sada samo 3 pobede, 6 remija i 3 poraza i gol razlika 17:14. U gostima skor 1-2-3 (8:9). U poslednjih 5 mečeva, Covetry ima 2 pobede, 2 remija i samo 1 poraz. Nema bitnijih izostanak u timu pred ovaj meč.

Mišljenje urednika: Domaći tim će očigledno jako teško do opstanka ako se nešto bitno ne promeni, činjenica da će danas biti dosta oslabljeni u defanzivi ostavlja nam veći procenat šansi na strani gosta pa je naš predlog igra p/k2 po kvoti 1,70, uz to možete pokušati sa kombinacijom X2&0-3 po kvoti 1,60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje