subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Rekonstruisan tim, puno novih igrača, a večeras su bez možda čak 9 fudbalera!

Jedna ekipa je pod rekonstrukcijom, što je navedeno i na sajtu, a ove sezone beleži loše rezultate. Pored toga, u klub je došlo dosta igrača, svi su u različitoj formi, a samim tim vlada velika neuigranost. Danas su sigurno bez 6, a možda i bez 9 fudbalera. Utakmica je na programu od 20 časova po našem vremenu, a predlažemo kvote 1,85 i 2,20.


U pitanju je 3. kolo druge lige Švajcarske, takozvane „Challenge League„. Thun i Xamax odmeriće snage večeras od 20 časova po našem vremenu, a nakon prva dva kola, Thun ima svega bod uz gol razliku 3:5, gde je poraz pretrpeo od drugoplasiranog Wil-a rezultatom 3:1, dok je igrao 2:2 sa ekipom Lausanne Ouchy. Xamax se nalazi na poslednjem mestu uz 2 poraza i gol razliku 1:6, gde je izgubio od Kriens-a na strani rezultatom 3:1, kao i od prvoplasiranog Schaffhausen-a kod kuće 3:0.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Xamax je prošle sezone igrao u najvišem rangu švajcarskog fudbala, ali je nakon 36 kola imao svega 27 bodova i ubedljivo zauzeo poslednju poziciju, dok se Thun nalazio na pretposlednjem mestu i za dlaku otišao u plej-aut, iz kog je kasnije ispao u niži rang od Vaduza.

Kada je reč o izostancima, za goste neće igrati Léo Farine (4n/1g/0a, centralni bek), Alexandre Pasche (21n/2g/1a, centralni vezni), Noah Frick (38n/4g/1a, ofanzivni vezni), Eric Tia (13n/4g/0a, levi vezni), Michael Kempter (25n/0g/1a, levi bek) i Anthony Mossi (9n/0g/0a, golman). Upitni su Freddy Mveng (22n/0g/0a, defanzivni vezni), Thibault Corbaz (32n/0g/1a, centralni vezni) i Dylan Dugourd (2n/0g/0a, desno krilo). Za domaće neće igrati samo Miguel Castroman (36n/4g/9a, ofanzivni vezni). Podaci u zagradi vezani su za prošlu sezonu, kako biste stekli utisak o tome koliko su fudbaleri bili aktivni u sezoni iza nas.

Kao što je najavljeno i na oficijalnom sajtu gostiju, gosti će ponovo biti primorani da menjaju postavu. Stéphane Henchoz ima problema sa sasatvom, tim je pod takozvanom rekonstrukcijom, mnogi igrači su se priključili klubu sa različitim nivoima pripremljenosti. Tim prosto mora da prihvati da treba vremena da se svi vrate na noge i da se kreira stabilna ekipa.

Izvor: http://www.xamax.ch/avant-match.php?idmatch=621

Thun je, u ovom momentu, stabilniji tim, sa manje izostanaka, sa manje problema unutar kluba, i za očekivati je presing ove ekipe kod kuće. Nećemo mnogo filozofirati, probaćemo sa dva predloga, jedan je „P/K1“ po kvoti 1.85, a drugi je „1“ po kvoti 2.20.

1:3


Image by William Iven from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje