četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

U ponedeljak su na programu 3 duela Serije A.

18:30h Milan-Specija

Milan u ovo kolo ulazi sa samo jednim bodom zaostatka za liderom šampionata Interom. S obzirom da Inter ima derbi sa Atalantom, Milan bi pobedom na ovom meču i kiksom Intera mogao da preuzme lidersku poziciju. Ukoliko bi to i učinili ne bi bilo nezasluženo. Oni u ovaj meč ulaze nakon tri vezana trijumfa u ligi i pobedom u kupu protiv Đenove. U jako su dobroj formi, igraju zaista lepo, a sve te pobede dobijaju na težini kada se zna da imaju velikih kadrovskih problema. Pred ovo kolo im nedostaje čak 8 igrača. Zbog povrede su van tima Romanjoli, Pelegri, Tomori, Kjaer i Tonali. Na Afričkom kupu nacija su Kesi, Benaser i Balo-Ture. Kao što se da primetiti zbog svih izostanaka najpogođenija je odbrana, jer nedostaje nekoliko bitnih igrača, takođe izostankom Kesija gubi Milan na kreativnosti, jer je on glavni motor tima. Ipak, jako bitna stvar je povratak Ibrahimovića. Jednostavno kada je on u timu, ekipa je mnogo jača, ma koliko god bilo izostanaka on to sve sam nadoknadi, što harizmom, što kvalitetom. Nekako, samom pojavom dodatno ulije samopouzdanje mladim saigračima i oni igraju drastično bolje. Igra Milan lep fudbal, ali i dalje muku muči sa tim “ praznim“ minutima. Često imaju tih skoro pola sata praznog fudbala gde prime gol i onda moraju to da nadoknade. Retki su mečevi gde se to ne događa i to može da bude problem za tim koji želi titulu. Osim toga, nemaju nekih drugih problema, pogotovo u napadu koji deluje zaista sjajno.

Njihov današnji rival Specija se trenutno nalazi u donjem delu tabele. Oni su svega tri boda iznad zone ispadanja i po svemu sudeći ove sezone im predstoji žestoka borba za opstanak. Dosta dobro je počela Specija ovu novu godinu. U poslednja tri kola imaju dve pobede i to je jedan od glavnih razloga zašto su sada van zone ispadanja. Naravno da to nije dovoljno i treba im još bolja igra ukoliko žele da opstanu. Ima Motina ekipa dosta problema, kako u napadu tako i u odbrani. Jako malo šansi stvaraju, po efikasnosti su jedna od najgorih ekipa u ligi. Nije ni odbrana ništa bolja, jer su svega dve ekipe primile više golova od njih. Naravno da to nisu previše ohrabrujuće informacije pred gostovanje jednom od najboljih napada u ligi. Jedini podatak koji uliva veru u iznenađenje navijačima Specije jeste da oni igraju jako dobro na mečevima gde su autsajderi. Pre par kola su pobedili Napoli, a i Milanu su u istoriji njihovih mečeva znali da nanesu dosta štete. Nemaju nekih većih izostanaka pred ovo kolo.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Florenzi, Kalulu, Gabbia, Hernandez; Krunic, Bakayoko; Saelemaekers, Diaz, Leao; Ibrahimovic

Spezia possible starting lineup:
Provedel; Amian, Erlic, Nikolaou, Reca; Kovalenko, Sala, Bastoni, Gyasi; Verde; Nzola

Prognoza: Milan je favorit na ovom meču i trebalo bi da postignu nekoliko golova.

Tip: 1 i 3+ @ 1.80 sigurnost: 7/10 – 1:2


20:45h Fiorentina-Genoa

Fiorentina je malo pala u formi. U poslednja tri kola nisu ostvarili pobedu, dva remija i veoma težak poraz na gostovanju Torinu 4-0. Sve to je bilo dovoljno da padnu na tabeli i trenutno za 6to plasiranom Romom zaostaju 3 boda, ali imaju i dva meča manje. U toku nedelje su odigrali i meč u kupu i tu su slavili protiv Napolija 5-2. Sigurno da im je ta pobeda bila preko potrebna, jer im je podigla koliko toliko poljuljano samopouzdanje. Pobeda na ovom meču im je gotovo imperativ. Što se tiče igre, napad deluje zaista dobro, Vlahović je opet postigao gol, nosi tim, ali mora se reći da njegova transfer saga sigurno utiče kako na njega samog tako i na klub i bilo bi dobro da se to što pre reši. Aktivna je Fiorentina u ovom prelaznom roku. Dodatno su pojačali napad sa Poljakom Pjontekom kojeg pamtimo kao sjajnog napadača u dresu Đenove. Sigurno da će on dodatno ojačati napad, ali odbrana je problem. U tom segmentu igre nisu mnogo toga promenili, a mislim da bi baš taj deo tima trebalo ojačati. Ipak, ima još vremena do kraja prelaznog roka i biće još dolazaka, posebno ako Dušan ode negde. Što se tiče ovog meča u timu neće biti: Ambrant, Benasi i Martinez.

Đenova takođe ne dočekuje ovo kolo u najboljem raspoloženju. Oni su trenutno na pretposlednjem mestu na tabeli. U seriji su od 18 mečeva bez pobede, tačnije samo su jednom slavili ove godine i to u septembru mesecu. Zaista loše izgledaju kako u napadu tako i u odbrani. Ceh ove loše igre je platio trener Ševčenko koji je smenjen u subotu i na ovom meču će tim voditi njegovi pomoćnici. Ovo im je druga smena trenera od početka godine, što dovoljno govori o tome koliko im ne ide i koliko zapravo ne znaju šta rade. Veoma su velike šanse da njih sledeće sezone gledamo u nižem rangu. Trebalo bi zaista mnogo toga da se promeni, pa mogu slobodno reći da treba čudno da se desi pa da ostanu, kako oni tako i Salernitana. Na ovom meču u timu neće biti Hernani, Rovela, Kalon, Behrami i Vaskez. Što se tiče kapitena Krišita on je dobio negativan nalaz na Covid-19 i postoji šansa da zaigra na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Odriozola, Milenkovic, Igor, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Gonzalez, Vlahovic, Saponara

Genoa possible starting lineup:
Sirigu; Gumus, Bani, Vanheusden; Ghiglione, Melegoni, Badelj, Portanova, Criscito; Caicedo, Destro

Prognoza: Fiorentina bi trebalo da postigne nekoliko golova na ovom meču.

Tip: domaćin 2+ @ 1.55 sigurnost: 8/10 – 6:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje