ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U današnjem meču će im faliti čak 10 igrača

Jedan tim danas neće moći da računa na 10 igrača, a u seriji je jako zahtevnih i teških mečeva. Meč okvirno možete preuzeti do 18:30 časova, a predložene su kvote je 1,83 i 1,95

Dortmund je u prošlom kolu u napravio mini iznenađenje po kladionicama i savladao današnjeg rivala na njihovom terenu 1:0 i tako došao u situaciju da sada još jednom dobrom utakmicom može da se stavi u poziciju da sam odlučuje o prolasku dalje iz ove grupe. Za sada Dortmund na 2.mestu sa 1 pobedom, 1 remijem i 1 porazom i gol razlikom 1:2. Na svom stadionu igrali su samo protiv Milana i bilo je 0:0. Za današnji meč ekipa Dortmunda nema može da računa na napadača Duranvila koji nije igrao ove sezone. Za vikend su ,,milioneri“ doživeli težak poraz od Bajern Minhena pred svojim navijačima 0:4 i sada će morati da pronađu motiv i odigraju mnogo bolje.

Sa druge strane ekipa Njukastla je u seriji jako teških i zahtevnih mečeva, a povrede su dosta skratile rotaciju pa je primetan umor kod nocilaca u igri ovog tima, do sada imaju isti skor u Ligi šampiona kao i Dortmund uz gol razliku 4:2. U gostima su odigrali samo 0:0 protiv ekipe Milano. Oni su u periodu od 13 dana odigrali 5 mečeva, pa je primetan i umor kod igrača crno-belih iako su za vikend ostvarili važnu pobedu u gostima kod Arsenala 1:0. Ono što bi danas mogao da bude problem jesu izostanci igrača, a faliće ih ukupno desteroica (status igrača je iz svih takmičenja ove sezone): štoper Sven Botman (6u/1g/1a), levi bek Den Burn (15u/2g/0a), levi bek Matt Targett (7u/0g/0a), desni bek Javier Manquillo (0u/0g/0a), vezni igrači Elliot Anderson (12u/0g/1a), Sandro Tonali (12u/1g/0a),  Lewis Miley (1u/0g/0a), krilni napadač  i prvi asistent tima u sezoni Jacob Murphy (9u/1g/4a), napadač i prvi strelac tima u sezoni – Alexander Isak (12u/7g/0a), Harvey Barnes (7u/1g/1a)

Mišljenje urednika: Činjenica je je Dortmund uspeo da slavi u Engleskoj svakako nije zanemarljiva pred današnji meč iako je težak poraz od Bajerna svakako mogao da ostavi traga na samopouzdanje tima, ali ipak usled ogromnog broja izostnaka kod gosta i činjenice da su imali jako težak meč pre par dana sa Arsenalom, mišljenja smo da domaćin može da iskoristi situaciju i makar ne dozvoli poraz, pa predlažemo igru 1X&2+ po kvoti 1,83, iako se oba rivala nisu proslavila golgeterski u ovoj sezoni LŠ, uz predlog W1 po kvot 1,95. Srećno!

2:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje