četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti su danas bez 10 igrača, među kojima je puno startera, ali i prvi golman

Jedan tim će danas gostovati bez 10 igrača od kojih je mnogo startera, uz to faliće i prvi golman ekipe, kao i prva dva strelca tima. Meč okvirno možete preuzeti do 18:30, a predložene kvote su 1,55 i 2,10.

Meč kupa Serije C u Italiji, donosi nam duel između domaćeg Arzignana i Trenta. Domaći tim je u ligi Serije C, ušao nešto slabije u sezonu, ali su u poslednja tri kola vezali tri pobede i sada se nalaze u plejof zoni, imaju učinak u ligi 3-1-2 i gol razliku 4:7, ono što im do sada predstavlja problem jeste postizanje golova jer su na 6 mečeva dali samo 4 gola, što je tek 0,75 po meču. Za današnji meč se očekuje respektabilan sastav tima, sa malim promenama, ali i željom da nastave sa dobrim rezultatima.

Sa druge strane ekipa Trento na dosadšnjih šest ligaških mečeva ima skor 2-2-2 i gol razliku 6:6, ono što je primetno s obzirom na najave iz kluba jeste da ih ovaj kup i ne zanima previše jer danas na raspolaganju neće imati čak 10 igrača, među kojima su: prvi golman tima Alessandro Russo (6u/0g/0a), u odbrani će faliti štoper Alberto Barison (4u/0g/0a), štoper Luca Ferri (5u/0g/0a) i desni bek Davide Galazzini (0u/0g/0a), u veznom redu će faliti desni vezni Ruggero Frosinini (6u/0g/0a), jedan od dva najbolja strelca tima Christopher Attys (6u/2g/0a), centralni vezni Mattia Sangalli (6u/1g/0a) defanzivni vezni Armand Rada (4u/0g/1a), centralni vezni Sergiu Suciu (2u/0g/0a), kao i napadač i još jedan od dva najbolja strelac tima Toni Petrović (6u/2g/0a).


Ovaj članak je zaštićeno autorsko delo i zaštićen je zakonima Republike Srbije. Svako neovlašćeno kopiranje, distribucija ili korišćenje ovog članka bez dozvole autora predstavlja kršenje autorskih prava i podleže pravnim sankcijama.

Mišljenje urednika: Činjenica da će gostima faliti gotovo čitava postava i da će izvesti na teren mešani sastav u ulogu favorit stavlja današnjeg domaćina, po nama je idealan predlog igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,55 pre svega zbog slabe efikasnosti oba tima, a takođe možete pokušati i sa igrom p/k 1 po kvoti 2,10.

0:0


Molimo vas da poštujete autorska prava i da se pridržavate zakona o intelektualnoj svojini. Sve povrede autorskih prava biće procesuirane u skladu sa važećim zakonima.
Autor članka zadržava sva prava na ovu intelektualnu svojinu i ima pravo da traži odštetu za svako kršenje njegovih prava.
Hvala na poštovanju autorskih prava i razumevanju!

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje