četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Važan duel za oba tima gde će jedan imati nekoliko faktora na svojoj strani

Dva tima će odigrati važan duel gde će jedan tim imati nekoliko faktora na svojoj strani. Meč okvirno možete preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je 1,60

Važan duel za oba tima jer je do kraja sezone ostalo još šest mečeva, a stanje za oba tima nije nimalo lako i do kraja će se boriti za opstanak i goli život. Najpre da kažemo da se za ispadanje gleda zbirna tabela (na slici broj 1), ispadaju timovi od 17. do 19. mesta. Ekipa domaćina Union Comercio nalazi se na 17.mestu sa 32 boda koje trenutno vodi u niži rang, sa druge strane tim sa bolivijske granice Binnacional nalazi se na 15.mestu sa 34 boda. Ovaj duel verovatno vredi ,,šest bodova“ jer će pobednik imati veliku prednost u borbi za opstanak do kraja sezone. Ekipa Union Comercio do sada ukupno ima skor na svom terenu 7 pobeda, 4 remija i 5 poraza uz gol razliku 24:28. Oni igraju u gradu Tarapato koji se nalazi u niziji i gde temperatura ume da bude dosta visoka uz visoku vlažnost vazduha, pa protiv pojedinih rivala mogu to da iskoriste kao prednost.

Sa druge strane, ekipa Binnacionala je najgori gost lige i to ubedljivo, u 16 mečeva u gostima ove sezone, imaju 2 remija i 14 poraza uz gol razliku 10:38. Upravo loše igre na strani jeste veliki problem pred kraj sezone, oni igraju u planinskom mestu Juliaca na 3800m nadmorske visine i mogu da imaju veliki problem na aklimatizaciju kada se spuste na terene u niziji što se očekuje i večeras. Uz to danas im sudi sudija Alejandro Villanueva za koga je Binnacional uputio protest savezu jer smatraju da ih je više puta oštetio i da će danas suditi u korist domaćina.

Mišljenje urednika: Svakako da ove lige umeju da budu dosta nepredvidive naročito zbog temperamenta igrača i činjenice da vrlo često crveni kartoni i razni drugi faktori čas promene meč, ono što je po nama bitno jeste velika prednost domaćeg terena, katostrafalan niz gosta i važnost meč koja može dodatno motivisati domaćina pa je po nama on ovde bliži pobedi po kvoti 1,60. Nemojte se zaletati sa ulogom jer kao što smo rekli, liga Perua, ume da pruži čudne mečeve.

2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje