petak, 17. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Remsi uverljivi protiv Kardinalsa

Los Anđeles Remsi poslednji su učesnici divizijske runde plej ofa. Remsi su na svom terenu u okviru vajld kard runde savladao Arizona Kardinalse rezultatom 34:11.

Bila je to impresivna predstava Remsa sa obe strane lopte. Metju Staford je smanjio greške i to se odmah odrazilo na rezultat koji je tokom cele utakmice bio na strane Remsa.

Prvu četvrtinu rešili su Remsi u svoju korist tačdaunom Odela Bekama. Na startu druge četvrtine Metju Staford je sam istrčao tačdaun za prednost od 14:0.

Potom je usledila košmarna akcija Kardinalsa u kojoj je Kajler Mari upropastio svoju ekipu. prihvati da ga sekuju u end zoni i dopusti dva poena Remsima, bacio loptu na neviđeno unapred i napravio katastrofalnu grešku. Loptu je prihvatio Lons i veoma brzo na semaforu je pisalo 21:0.

I drugom poluvremenu prvi do poena stižu Remsi preko Kupera Kapa za 28:0 i tu je bilo jasno da je utakmica gotova. Kardinalsi su do kraja utakmice uspeli da smanje rezultat, ali generalno odigrali su očajnu utakmicu.

Metju Staford imao je perfektnu utakmicu sa 13/17 kompletiranih dodavanja za 202 prebačena jarda uz dva pasa za tačdaun u jedan istrčani.

Sa druge strane Mari je odigrao možda i najgoru utakmicu u karijeri. Imao je 19/34 kompletirana dodavanja za 137 jardi uz dva presečena dodavanja.

Pobedom Remsa kompletirali su se polufinalni parovi u obe konferencije. U AFC-u Tenesi će na svom terenu ugostiti Sinsinati, a Kanzas Siti će na svom terenu dočekati Bafalo Bilse u reprizi konferencijskog finala iz prošle sezone.

U NFC konferenciji Remsi idu u goste Tampa Bej Bakanrsima, a Grin Bej dočekuje San Francisko.


Fotografija je preuzeta sa: https://theramswire.usatoday.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje