utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rodžers oborio rekord, Grin Bej slavio

Ekipa Grin Bej Pekersa ostvarila je veoma bitnu pobedu protiv Klivlend Braunsam. Četa koju predvodi Met Lefler slavila je rezultatom 24:22 iako je moglo biti drugačije.

Ovoj pobedio Grin Beja je kumovao kvoterbek Klivlend Braunsa Bejker Mejfild koji je bacio čak četiri intersepšna, a poguban je bio onaj u samom finišu meča kada je Klivlend imao napad za pobedu.

Ovu pobedu Grin Beja obeležio je Aron Rodžers, koji je uspeo da obori rekord franšize po broju pasova za tačdaun. Do juče taj rekord je držao legendarni Bret Favr sa 442 dodavanja, a Rodžers je to juče oborio.

Rodžers je postavio rekord u svojoj 211. utakmici (204. startu), dok je Farvu bilo potrebno 255 utakmica i 253 starta za 442 tačdauna tokom 16 sezona.

Nakon ostvarenog tačdauna utakmica se na kratko prekinula i sam Bret Favr se putem video bima javio i čestitao Arono Rodžersu na rekordu uz zahtev da Grin Beju donese još jednu titulu u Vinskonsin.

Nakon ove utakmice Grin Bej je na skoru 12-3 i drži prvo mesto u NFC konferenciji, dok je Klivlend na skoru 7-8 i ovim porazom je znatno umanjio šanse da se plasira u plej of.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje