četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Savršeno veče Lamara Džeksona za ubedljivu pobedu Baltimora

Ekipa Baltimor Rejvensa upisala je 12. pobedu u NFL šampionatu. Baltimor je na otvaranju 15. kola savladao Njujork Džetse rezultatom 42:21 i nastavio pobednički niz koji broji devet pobeda.

Cela utakmica je bila u znaku Lamara Džeksona koji je uspeo da obori rekord Majkla Vika po broju istrčanih jardi. Pored tog rekorda, Džekson je imao sjajno bacačko veče, jer je bacio čak 5 pasova za tačdaun i pokazao da je zasluženo u najužem izboru za MVP-ja sezone.

Utakmica je bila gotova već na poluvremenu. U prvoj četvrtini Baltimor tačdaunima Ingrama i Bojkina došli do prednosti od 13:0. Do poluvremena viđena su još dva tačdauna, po jedan na obe strane, a Baltimor je na poluvreme otišao sa prednošću 21:7.

Drugo poluvreme je bilo još bolje iz ugla Baltimora. U trećoj četvrtini su se razigrali hvatači, a Markiz Braun i Set Roberts su doneli prednost Baltimoru od 35:7. Tu je utakmica bila gotova, a Džetsi su do kraja uspeli da poentiranju u dva navrata i ublaže poraz.

Lamar Džekson je bacio na ovom meču 212 jardi i pet pasova za tačdaun , dok je Sem Darnold kod Njujork Džetsa prebacio 218 jardi.

Ovom pobedom Baltimor je na skoru 12-2 i dovoljna im je još jedna pobeda da bi obezbedili prvo mesto u konferenciji. Sa druge strane, Džetsi su na skoru 5-9 i nemaju šanse za plej of.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje