četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Selektor Kosta Rike uigrava proverene snage!

Oskar Ramirez selektor Kosta Rike će u prijateljskim susretima u martu, proveriti formu igrača koji su inače standardni na spisku selekcije, ali ima i nekih novina. Utakmice u kojima će se selekcija Kosta Rike pripremati za Svetsko prvenstvo su protiv reprezentacija Tunisa i Rusije.

Na spisku se nalazi četvorica debitanata i to u svakom delu tima po jedan, na golu će svoju šansu čekati golman Saprise, Kevin Briceno. Defanzivna linija će biti jača za debitanta Ian Smita iz Norčepinga, vezni red za Vilmera Azofeifu iz domaćeg tima Santos de Guipes, dok je u napadu novo ime Josue Mičel iz Perez Zeldona.

Što se ostatka tima tiče tu su:

Golmani: Navas (Real Madrid), Moreira (Herediano)

Odbrana: Gonzales (Bolonja), Akosta (Agiljas), Gamboa (Seltik), Oviedo (Sanderlend), Duarte (Espanjol), Kalvo (Minesota United), Vaston (Vankuver), Matarita (Njujork Siti)

Sredina terena: Borges (Deportivo La Korunja), Tejeda (Lozana), Guzman (Portland), Valas (Njujork Siti), Segura (DC Junajted)

Napad: Brajan Ruiz (Sporting), Urena (Los Anđeles), Kolindres (Saprisa), Jendrik Ruiz (Herediano)

Od standardnih igrača na spisku nema veznog igrača Bolanosa iz Saprise, napadača Venegesa iz istog kluba i Joela Kembela iz Betisa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje