sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sudeći po tradiciji bodovi su rezervisani za domaćina

Sa početkom od tačno 15 časova na programu je utakmica engleske Professional Development League između U23 timova Queens Park Rangers-a i Cardiff-a.

QPR se nakon osamnaesto odigranih kola nalazi na pretposlednjoj, 8. poziciji jer je do sada sakupio 15 bodova i ostvario 4 pobede, 3 remija i čak 11 poraza.

Cardiff, sa druge strane, ima skor od 8 pobeda, samo 1 remi, kao i 9 poraza, zbog čega se uoči ovog duela nalazi na 4. mestu sa 25 poena.

Međusobne utakmice: QPR U23 – Cardiff U23 (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne susrete ovih timova moći ćemo da primetimo veoma interesantan niz rezultata. Naime, QPR i Cardiff su u prošlosti odigrali ukupno 8 međusobnih utakmica, a na svakoj od njih smo mogli da vidimo pobedu domaćeg tima, što podseća na “3 za 3“, iako nismo uvereni u saradnju na ovom nivou takmičenja.

Za nastavak navedenog niza i novi trijumf domaćina, ovog puta Queens Park Rangers-a, nudi se kvota 2,30. Šta vi mislite, hoće li QPR doći do pobede ili će se niz konačno prekinuti?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje