petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenesi preokretom do pobede protiv San Franciska

Tenesi Tajtansi ostvarili su veoma važnu pobedu protiv San Franciska na otvaranju 14. kola NFL šampionata. Uprkos brojnim povredama i problema sa Covidom 19, Tenesi je uspeo posle preokreta da savlada San Francisko rezultatom 20:17.

Otvaranje meča bilo je veoma loše za Tenesi. San Francisko je imao uspešan prvi napad koji je tačdauonom krunisao Džef Vilson. Nakon toga usledio je još jedan sjajan napad San Franciska, ali ovog puta pojavila se odbrana Tenesija koja je presekla pas Džimija Garopola i pokazala prve znake života. Ipak, napad Tenesija je toliko bio nemoćan da do kraja prvog poluvremena nije postigao poene, a sa druge strane San Francisko je šutom za tri poena na pauz otišao sa prednošću od 10:0.

Glavni trener Tenesija Majk Vrabel je očigledno izuzetno motivisao njegove igrače, jer je Tenesi u nastavku meča bio potpuno drugačiji tim. Prvi napad u drugom poluvremenu donosi fild gol, a nakon toga odbrana ponovo preseca pas Džimija Garopola i nakon toga Tenesi izjednačuje na 10:10.

Opet je odbrana Titana uradila dobar posao jer je naterala San Francisko na izgubljenu loptu, a napad vođen sjajnom energijom odbrane ponovo donosi tačdaun za vođstvo od 17:10. Uzvratio je San Francisko pa je na dva minuta do krjaa bilo 17:17. Usledio je sjajan posed Tenesija u kom su Tajtansi lepo napredovali da bi namestili loptu na 26 jardi od end zone San Franciska. Vreme je bilo za Rendija Buloka koji je pogodio fild gol sa 44 jarde za trijumf Tenesija.

Kvoterbek Tenesija Rajan Tenehil je utakmicu završio sa 22/29 kompletirana dodavanja uz jedan pas za tačdaun, a sa druge strane Džimi Garopolo je imao 26/35 kompltiranih dodavanja za 322 jarda uz jedan pas za tačdaun i dva intersepšna.

Posle ove utakmice Tenesi je na skoru 10-5 i potrebna mu je još jedna pobeda za osvajanje divizije. San Francisko je na skoru 8-7 i čeka ga velika borba za poslednje mesto u plej ofu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje