sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

TOP KVOTA! (Analize i predlozi mečeva kvota preko 2,20) 10.07.2021.

Nova rubrika na našem sajt, TOP KVOTA, u kojoj ćemo se truditi da dajemo predloge gde su kvote minimalno 2,20. Što se tiče igara, biće u opticaju razne igre, vrlo često kombinacije sa golovima, ali i fiksevi gde iz nekog razloga smatramo da vredi pokušati sa određenim ulogom na taj meč.


19:00 Stade Malien – AS Real Bamako (Mali 1)

Finalna runda takmičenja za prvaka Malija i peto kolo u kojem će Stade Malien imati priliku da kolo pre kraja obezbedi novu titulu prvaka države, 23 po redu, tj da obrani titulu koju su osvojili prošle godine i na taj način obezbedi kvalifikacije za Ligu šampiona. Oni su regularan deo sezone završili na 1.mestu A grupe sa 9 pobeda, 8 remija i 1 poraz, na domaćem terenu imali su 4 pobede i 5 remija. Sa druge strane AS Real Bamako je završio regularan deo sezone na 2.mestu ove A grupe sa skorom 9-5-4, dok su na gostovanjima imali skor 3-2-4. U plej of ligi, Stade Maline trenutno posle četiri kola ima 8 bodova, dok je Bamako na 2.mestu sa 5 bodova i danas u slučaju poraza ostaju bez titule. Očekuje nas jako tvrd meč gde ne očekujemo da vidimo više od 2 gola na meču, čak možda i samo jedan, samim tim, biramo jednu jako zanimljivu kombinaciju visoke kvote.

Naš predlog za ovaj meč je igra X-1&0-2 (remi na poluvremenu i pobeda domaćina na kraju meča uz 0 do 2 gola na meču) po kvoti 6,10

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje