subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki preokret Filadelfije za pobedu i ostanak u igri za plej of

Ekipa Filadelfije Iglsa ostvarila je veliku pobedu nad divizijskim rivalom Njujork Džajantsima u poslednjem meču 14. kola NFL šampionata. Popularni Iglsi su do pobede došli u produžetku tačdaunom Zaka Erca i na kraju slavili rezultatom 23:17.

Utakmica se igrala u teškim vremenskim uslovima i nije bila lepa za oko. Prva četvrtina je prošla bez većih uzbuđenja, ali onda je usledila velika ofanziva Džajantsa. Džajantsi su pod vođstvom Ilaja Meninga u drugoj četvrtini postigli 17 poena, i sa 17:3 otišli na pauzu.

Ipak, usledio je veliki preokret Filadelfije. Prvi tačdaun za Filadelfiju je postigao Skot i to je pokrenulo pravu lavinu. Odbrana Iglsa je igrala kao u transu, a Karson Venc je sjajno vodio svoj tim u drugom poluvremenu. Tajt end Filadelfije Zak Erc je tačdaunom u poslednjoj deonici doneo izjednačenje, te je meč na kraju otišao u produžetak.

U produžetku Karson Venc je išao na svoju omiljenu opciju, a to je naravno Zak Erc, koji je sa još jednim tačdaunom doneo Filadelfiji veoma važnu pobedu.

Kvoterbek Filadefije Karson Venc je utakmicu završio sa 325 prebačenih jardi uz 2 pasa za tačdanum. Sa druge strane, Ilaj Mening je prebacio 203 jarda uz dva pasa za tačdaun.

Ovom pobedom Filadelfija je prekinula niz od tri vezana poraza i izjednačila se sa Dalasom sa skorom 6-7.

Džajantsi su pretrpeli deveti uzastopni poraz, čime su izjednačili neslavni rekord franšize.


Fotografije preuzeta sa linka: https://pixabay.com/photos/football-field-football-games-78394/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje