subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki problemi za Braunse, nakon Hanta otpisan i Čab

Klivlend Braunsi su posle šest odigranih kola na skoru 3-3, a u sedmo kolo ulaze sa velikim zdravstvenim problemima.

Nakon otpisivanja Karima Hanta koji je stavljen na IR listu i neće igrati barem tri nedelje, glavni trener Kevin Stefanski objavio je da za utakmicu protiv Denver Bronkosa neće moći da računa ni na Nika Čaba.

Čab je propustio prethodnu utakmicu protiv Arizone zbog povrede lista, a povreda je očigledno teže prirode, jer nije spreman za ovo kolo. Ipak, Stefanski je rekao da Čab neće ići da IR listu, i da će verovatno biti spreman za sledeću nedelju kada Klivlend igra veliki derbi protiv Pitsburg Stilersa.

Izostanak Čaba i Hanta je veliki problem za Braunse, jer je ovo ubedljivo najbolji trkački tandem u ligi. Braunsi su na krilima pomenute dvojice ubedljivo prvi po istrčanim jardama, a bez njih će biti dosta teže.

Treći trkač tima Dernest Džonson će nositi bekfild ove nedelje, a koliko su ga malo koristili potvrđuje podatak da je imao samo tri nošenja iza pomenute dvojice. Četvrti trkač biće Demetri Felton.

Na sve probleme u bekfildu nikako ne treba zapostaviti povredu kvoterbeka Bejkera Mejfilda. Mejfild je protiv Arizone obnovio povredu levog ramena i biće zanimljivo videti kako će se ponašati na utakmici protiv Denvera.

Utakmica između Klivlenda i Denvera je na programu u noći između četvrtka i petka. Klivlend je favorit sa kvotom 1,55.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.cleveland.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje