petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Veliki udarac za Minesotu

Ekipa Minosta Vajkignsa nije imala otvaranje sezone kakvom su se nadali. Treutno su na skoru 1:4 i treći u svojoj diviziji, a na sve to imaju problema sa povredama. Naime, u meču protiv Sijetl Sihoksa njihov najbolji igrač Dalvin Kuk povredio je preponu i zvanično je otpisan pred nedeljni meč sa Atlanta Falkonsima.

Kuk je ubedljivo najbolji igrač Minesote u dosadašnjem delu sezone. On predvodi napad Minesote, a osim što je najbolji igrač u timu on predvodi NFL ligu po broju istrčanih jardi. Trenutno je na 489 istrčanih jardi uz 7 postignutih tačdauna. Koliko je on bitan za Minesotu pokazuje i statistika koja kaže da je od 154 akcija koja je Minesota zvala za trkače Kuk istrčao čak 92.

Njegova zamena će biti Aleksander Matison koji ga je sjajno zamenio protiv Sijetla, ali sada kada sva pažnja bude bila usmerena ka njemu, možda bude bilo problema za Minesotu.

Pored Kuka, Minesota neće moći da računa na desnog garda Drua Smita, kornerbeka Krisa Bojda i Kej Džej Osborna koji igra u specijalnom timu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje