petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za vikend Srbija će imati dvomeč sa Mađarskom na Adi Ciganliji!

Bejzbol reprezentacija Srbije za vikend će odigrati dva prijateljska susreta protiv Mađarske. Mečevi će se odigrati u subotu od 15h i nedelju od 11h na terenu na Adi Ciganliji.

Reprezentativci su počeli pripreme u utorak 08.juna i trajaće ukupno tri nedelje. U planu su četiri pripremna susreta, dva protiv Mađarske i dva meča protiv Hrvatske sledećeg vikenda u Karlovcu. Na spisku su ukupno 23 imena + 2 Američka igrača koja će se priljučiti zadnje nedelje priprema. To će kompletirati 25 imena u rosteru koji će braniti boje Srbije na kvalifikacionom turniru.

Beograd kao domaćin kvalifikacionog turnira ugostiće reprezentacije Ukrajine, Bugarske i Estonije (Norveška odustala). Srbija se trenutno nalazi na 45.mestu svetske rang liste. Ukrajina je na 33. mestu dok su Bugari (57.) i Estonci (65.) daleko ispod.

Srbija će otvoriti turnir 30.juna mečom protiv Bugarske. Srbija ima dve vezane pobede protiv komšija, pa se nadamo da će tako nastaviti. Potom sledi duel protiv Estonija a zatim i Ukrajine. Prve dve ekipe će se boriti za mesto na EP 2021 koje će se održati u Italiji. Ukoliko to našim momcima bude pošlo za rukom, biće u grupi B sa Španijom, Nemačkom i Hrvatskom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje