utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez osmorice, među njima i prvi strelac ekipe!

Kao što piše i u naslovu članka, gosti su bez osmorice fudbalera večeras, a među njima se nalazi i 1. strelac ekipe. Domaći tim je gotovo u punom sastavu i ovo bi trebalo da pokuša da iskoristi. Naš predlog je kvote 2.05, a u slučaju remija, ulog vam se vraća. Takođe, predložili smo i predlog kvote 1.55. Možete da tipujete večeras do 20:30 po našem vremenu, ali i nešto kasnije, uživo.


Reč je o 4. kolu belgijske lige „Jupiler League„, a od 20:45 po našem vremenu sastaće se Kortrijk i Antwerp. Nakon 3 odigrana kola, Kortrijk se nalazi na 4. mestu na tabeli uz 2 pobede i 1 poraz, dok se Antwerp nalazi na 11. mestu uz 1 pobedu i 2 poraza. Iako početak prvenstva ne mora da znači mnogo, domaćin je trenutno u boljoj poziciji.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Ovaj meč, u najvećoj meri izdvajamo zbog izostanaka, a evo i zašto. Za domaći tim neće igrati Terem Moffi (16n/10g/0a, centarfor). Za goste neće igrati Sander Coopman (13n/0g/1a, ofanzivni vezni), Alexis De Sart (31n/1g/3a, centralni vezni), Aurélio Buta (35n/2g/6a, desni bek), Simen Jukleröd (22n/1g/3a, levi bek, ove sezone najbolji strelac u ovom trenutku), Didier Lamkel Zé (35n/7g/4a, levo krilo), Jae-ik Lee (11n/1g/0a, centralni bek), Frank Boya (30n/2g/2a, defanzivni vezni) i Ivo Rodrigues (29n/5g/2a, levo krilo). Dakle, gosti su bez osmorice fudbalera večeras, a svi podaci u vezi sa nastupima odnose se na prošlu sezonu, kako biste imali uvid u to da je ipak reč o igračima koji su imali minutažu.


Slika preuzeta sa sajta: https://twitter.com/official_rafc
Printscreen sa sajta: https://www.kvk.be/nieuws/selectie-kv-kortrijk-royal-antwerp-fc/

Izvori: https://www.kvk.be/nieuws/selectie-kv-kortrijk-royal-antwerp-fc/
https://twitter.com/official_rafc/status/1309140764144865282/photo/

Na poslednjih 5 međusobnih susreta kada je Kortrijk bio domaćin, videli smo 3 pobede datog kluba, kao i 2 pobede Antwerpa rezultatom 1:0. Interesantno je da danas kladionice blago favorizuju gostujući tim, kao da ne računaju na prilično velik broj izostanaka. Ipak, mi primećujemo da gosti prilično dugo nisu igrali remi na strani, a možda je večeras prava prilika za tako nešto. Bilo kako bilo, mišljenja smo da vredi probati sa predlogom „W1“ po kvoti 2.05 iz više razloga. Prvi, zbog kog i pišemo članak, jesu izostanci, drugi jeste taj da u slučaju remija dobijate ulog nazad, a ipak je reč o 67% pokrivenosti opklada na vašu stranu. Kortrijk je prošlu sezonu odigrao prilično slabo, što ne mora nužno da znači da će i ovu, i ne treba ga ovako rano otpisivati. Ako ništa, nadamo se da domaćin uzima makar bod, a dati tip se plaća kvotom 1.55. Srećno!

1:3 (1:0)


Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by PIRO4D from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje