sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

AMERIČKI FUDBAL: KOME ŠTA TREBA ZA PLAY OFF

Došli smo do poslednjeg kola regularnog dela NFL šampionata. Ova sezona je toliko izjednačena da se i dalje ne zna ko će u play off. Ima tu i borba oko pozicija za bolje mesto na vrhu tabele, kao i borbe za domaći teren u play offu. U ovom članku ćemo vam prikazati na koga treba obratiti pažnju.


Borba za play off:

22:25 Houston Texans – Tennessee Titans

Titansi se bore za play of. U ovom trenutku potrebna im je pobeda, ili poraz Pittsburgh Steelersa na gostovanju Baltimore Ravensima.

22:25 Baltimore Ravens – Pittsburgh Steelersi

Ravensi su odavno obezbedili play off, dok je Steelersima potrebna pobeda i poraz Titansa u Houstonu.

22:25 Denver Broncos – Oakland Raiders

Raidersi mogu u play off ako pobede Denver, i ako Titansi i Steelersi izgube svoje utakmice.

22:25 New York Giants – Philadephia Eagles

Eaglesi su uradili sjajan posao prethodne nedelje kada su pobedili Dallas, ali posao nije završen. Da bi igrali play off moraju dobiti Giantse, jer ako izgube, a Dallas pobedi onda će Dallas ići u play off.


Borba za bolja mesta pred play of:

19:00 Carolina Panthers – New Orelans Saintsi

Saintsi se bore za prva dva mesta u konferenciji, a to donosi slobodno prvo kolo i domaći teren. Ne zavise od sebe, a da bi bili na jednom od prva dva mesta potrebna im je pobeda nad Carolinom, i poraz Green Baya, ili San Francisca.

19:00 Detroit Lions – Green Bay

Green Bay pobedom sigurno će biti na prva dva mesta, a ako se desi da San Francisco izgubi oni će biti prvak konferencije.

19:00 New England Patriots – Miami Dolphins

Patriotsima je potrebna pobeda da bi obezbedili drugo mesto u konferenciji. Ako se desi da izgube od Dolphinsa, a Kasas City Chiefsi pobede Chargerse, u tom slučaju Kansas će biti drugi zbog pobede u direktnom duelu.

02:20 Seattle Seahawks – San Francisco 49ers

Direktan duel sa prvaka divizije, ali i konferencije. Ukoliko Seattle pobede oni će biti šampioni divizije i imaće slobodan


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje