sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

AMERIČKI FUDBAL: PREDLOZI ZA KLAĐENJE – IGRAČI

Ušli smo u deo sezone u kojem mnoge ekipe imaju problem sa povredama, mnoge nemaju šansi za plej of pa svoje najbolje igrače odmaraju. Jedna domaća kladionica u svojoj ponudi ima igrače NFL-a pa bi na osnovu podataka koje budemo izneli mogli da se oprobamo i sa tim opkladama.


19:00 Tampa Buy Buccaneers – Atlanta Falcons

Bez ikakve sumnje za nas je ovo primarni me? ovog vikenda. Očekuje se pravi revolveraški obračun dva kvoterbeka, a na osnovu prikazane statistike videćete zašto vredi igrati oba kvoterbeka preko zadate margine.

Ako ste pratili do sada naše tipove sigurno ste shvatili kakav je Jameis Winston kvoterbek. To je kvoterbek koji ne mari za greške, on igra svoju igru i to u pojednim trenucima donosi dobro Tampi, ali isto tako i loše. Prošle nedelje je bacio čak četiri presečena pasa, te verujemo da će danas biti malo pažljiviji. Ipak Tampa igra protiv Falconsa, to je divizijski derbi i igra se za čast.

– Jameis Winston predvodi ligi sa 4908 prebačenih jardi.
– Tampa je prvi tim lige kada je pas igra u pitanju. Oni u proseku osvajaju 310 jardi po utakmici.
– Tampa je 24. napad lige po trčanju koji u proseku osvoji 92,3 jarda. Ovo znači da baš slabo idu na trčanje i da uvek idu na pas.
– Atlanta je 23. odbrana lige po branjenu pasa koja dozvoljava 248,3 jarda po utakmici.

Nešto slično se može reći za Matta Ryana, kvoterbeka Falconsa. Pod njegovom palicom Falconsi su uvek igrali agresivno, a to i ne čudi, jer su uvek imali dobar hvatački korpus.

– Atlanta je treći napad lige po pas igri koji u proseku osvaja 295 jardi po utakmici.
– Atlanta je 30. napad lige po trčanju koji osvoji 84,9 jardi po utakmici. Ovo jasno pokazuje da im trčanje nije jača strana.
– Matt Ryan je peti kvoterbek lige sa 4158 prebačenih jardi.
– Tampa je 29. odbrana lige po branjenju pasa sa 269 dozvoljenih jardi po utakmici.

Kojeg god kvoterbeka da izaberete nećete pogrešiti, jer ?će ovo po svemu sudeći biti efikasan meč.

Predlog za klađenje: Jameis Winston više  301,5 jardi 1,85
Predlog 2: Matt Ryan više 280,5 jardi 1,85 


19:00 Dallas Cowboys – Washington Redskins

Dallas Cowboysi igraju protiv Washingtona i to je utakmica koju moraju da dobiju. Ipak, njihov plasman u play off ne zavisi samo od njih, već moraju da iščekuju poraz Phile od Giantsa.
Igra kojeg mi igramo sa ove utakmice je trkač Ezekiel Eliott.

1) Prvi razlog jeste nabijanje statistike. Dallas je ekipa koja ne zna da igra protiv ekipa koje imaju iznad 50% pobeda, ali zato protiv ekipa koje imaju ispod 50% uspešnosti nemaju problema. U takvim utakmicama najbolji igrači Dallasa nabijaju statistiku i na taj način se stvara lažna slika o kvalitetu Dallasa.

2) Preskot ima povredu i koliko smo mi upoznati nije bacao loptu tokom cele nedelje. Ne verujemo da će se igrati u ovoj utakmici pa verujem da će Eliot dobiti mnogo lopti.

3) Odbrana Washingtona je toliko bušna da mi ne znamo koji izraz da upotrebimo koji će da vam dočara koliko je to jadno i bedno za nivo kakav je NFL. Na poslednjih 5 utakmica Washington je trčanjem dozvolio 206, 157, 174, 65 i 175 jardi što u zbiru daje 777 jardi na poslednjih pet utakmica. Ako bi gledali ukupnu jardažu, Washington je na poslednjih 5 utakmica dozvolio 552, 415, 341, 278 i 364 jarda što u zbiru daje 1950 jardi. Samo jednom su uspeli da drže protivnika ispod 300 jardi, a u proseku dozvole 380 jardi. Ako ovo ne pokazuje da im je odbrana bušna onda ne znam šta još da vam ispišemo.

Predlog za klađenje: Eliott više od 90,5 istrčanih jardi 1,85


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Autor fotografije: Riley McCullough

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje