petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bilsi domimantni protiv Patriota

Ekipa Bafalo Bilsa drugi je učesnik divizijske runde plej ofa. Bilsi su na svom terenu pobedili divizijskog rivala Nju Ingland Patriote rezultatom 47:17.

Utakmica se igrala u jako teškim uslovima na temperaturi od -15 stepeni Celzijusa. Ipak, i pored svih poteškoća Bilsi su odigrali jednu perfektnu utakmicu sa obe strane lopte.

Bilsi su u svom prvom napadu došli do tačdauna. Usledio je napad Nju Inglanda koji je završio neverovatnim intersepšnom Majka Hajda. Umesto da bude 7-7 Bafalo je uzeo loptu i od tog trenutka krenuo da melje. Napad je radio kao podmazan, a sa druge strane Nju Ingland nije mogao da se oporavio od intersepšna.

Do poluvremena Bafalo je postigao 27 poena, a dozvolio samo 3 i tu je utakmica bila gotova.

Nju Ingland je u drugom poluvremenu koliko toliko uspeo da ublaži poraz, ali Bafalo je bio nedodirljiv.

Igrač utakmice bez ikakve sumnje bio je kvoterbek Džoš Alen koji je 21 pasom iz 25 pokušaja za 308 jardi i pet tačdaunova. Dva tačdauna hvatanjem imao je Doson Noks, a dva trčanjem Devin Singleri, dok su po jedan postigli Gebrijel Dejvis, Emanuel Senders i Tomi Dojl.

Sa druge strane Mek Džon je utakmicu završio sa 24/38 kompletirana dodavanja za 232 prebačena jarda uz dva pasa za tačdaun, ali i dva intersepšna.


Fotografija je preuzeta sa: https://buffalonews.com/

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje