ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (13.06.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Mačva – Spartak
Nezgodna utakmica za prognozu, neću više da se vodim onom pričom da su svi ostali jer sam već svima dosadan, ali kad je tako onda ekipe ipak igraju rasterećenije, što se generalno vidi po rezultatima. Ovde je Spartak bolja ekipa, ali napustio ih je Otašević štoper i jedan od najboljih igrača, Miloševića, levog beka, nismo videli u prva dva meča, a jedan je od boljih igrača tima. Napred su sposobni svima da daju gol, dali su Partizanu 3 gola u prošlom kolu u Subotici tako da je svima jasno da su napred sasvim dobri. Mačvu je spasila ova situacija i oni su se izvukli mogu slobodno tako da kažem. Oni kod kuće igraju koliko toliko solidno. Ponovo sam razmišljao da odigram X2&2+ kao na meču sa Proleterom ali mnogo duplih šansi imam pa ne bi možda bilo korektno, mada bitno da su juče sve došle uz kombinaciju golova. X2&2+ je moj tip mada za hrabre treba probati GG jer izostanci Spartaka u zadnjoj liniji sugerišu da bi mogli da prime jedan gol.

Napredak – Mladost
Ove dve ekipe su poznate da mogu sve da namuče, da svakoj ekipi mogu da postignu gol i da ih namuče. Po nekim najavama biće šareni sastavi i sa jedne i sa druge strane i šansu će dobiti neki mlađi igrači željni dokazivanja. Teško je analizirati utakmicu koja nema apsolutno nikakav značaj. Mladost je obe utakmice posle korone igrala GG tako da verujem da neće izostati ni sada golova. Moj tip GG.

Radnik – Radnički Niš
Šta reći za ovu utakmicu, može mnogo toga da se napiše, ali nema smisla, jer opet bez značaja je meč. Jedino što mogu da napišem i da se uzdam da će se nastaviti su njihovi nastupi posle prekida prvenstva. Vidimo da su i jedni i drugi od kad se nastavilo prvenstvo uvek ulazili u GG, a jako često i u GG3+. Radnik na domaćem terenu može da bude jako nezgodan, oni su većinu svojih bodova uzimali na domaćem terenu dok Radnički naravno može jako puno, posebno u napadu predvođen Čumićem koji igra u sjajnoj formi. Moj tip je 3+ za hrabrije i GG3+. Mislim da će utakmica biti otvorena da neće biti mnogo taktiziranja što su pokazali u svim mečevima od nastavka sezone. Nadamo se da će se tako nastaviti i ovog puta.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje