subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Derbi Kalifornije pripao Divovima. Neizvesno u Milvokiju!

Prethodne večeri odigrane su čak 4 utakmice play off-a MLB lige. Prvi su na teren izašli Houston Astros i White Sox-i. Domaći su slavili 9:4 i tako poveli 2-0 u seriji, a samo pobeda ih deli od plasmana u finale konferencije. Serija se sutra seli u Chicago.

Američka divizija je malo ranije krenula, pa je i u Tampi odigran 2. meče serije gde su gosti iz Bostona uvratili pobedom od 5:14 i tako izjednačili u seriji na 1-1.

Što se tiče Nacionalne konferencije u vrlo neizvesnom meču Milwaukee Brewers i Atlanta Braves su odmerili snage u njihovom 1.meču serije. Domaći su slavili 2:1, ali treba pohvaliti sjajan pitching Burnesa i Mortona koji su do 7.izmene držali nule na semoforu. Konačno u 7.izmeni sjajni Tellez udara sa čovekom na prvoj home run i tako dovodi domaće u vodstvo od 2:1. Odmah uzvraćaju gosti sa solo home runom Pedersona i smanjuju na 2:1. Međutim najbolji closer lige John Hader uz malo poteškoća zatvara utakmicu i donosi vodstvo svom timu u seriji od 1-0. Večeras se igra novi meč na istom stadionu a onda se serija seli u Atlantu.

Veliki derbi Kalifornije odigran je u San Franciso a ovo je njihov prvi duel u istoriji play off-a. Ovi ljuti rivali iz divizije su zajedno imali 202 pobede u regularnom delu ali sistem takmičenja ih je povezao već u polufinalu konferencije. Bacači Webb i Buehler otvorili su seriju. Već u prvoj izmeni Buster Posey šalje loptu daleko preko desnog filda u jezero i Giantsi vode 2:0. Webb kontroliše utakmicu i nedozvoljava ništa Dodgersima da udare i tako biva sve do 8.izmene kad uz dosta negodovanje mora da napusti igru zbog odluke trenera. Rogers koji ga menja lako pravi jedan preostali aut i Giantsi su na 3 auta od vodstva u seriji. Olakšali su im home runovi prvo Brayanta, a potom Kraforda i Giantsi sa 4:0 lakše dišu. Closer Giantsa Duval lako zatvara utakmicu i donosi im pobedu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje