subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 1. kola (nedelja)

Juče smo pogodili 3 od 4 para, što je 75% uspešnosti, a s obzirom na to da je u pitanju prvo kolo, mi smo i više nego zadovoljni. Danas nastavljamo istim tempom, a uz kratko obrazloženje tipujemo na i preostala 4 meča prvog kola prvenstva. Srećno!


12:30 Cvole – Roda

Cvole će započeti šampionat utakmicom protiv Rode, a Dico Koppers i Thanasis Karagounis će nedostajati u domaćem sastavu, dok će Erik Bakker, Younes Namli i Piotr Parzyszek najverovatnije debitovati upravo danas.

Sa druge strane, Simon Gustafson i Hidde Jurjus bi danas mogli da debituju za goste.

Kada su u pitanju ligaški susreti, Cvole je slavio svega na jednom od poslednjih sedam, a pitanje je na koji način će otvoriti ovo prvenstvo. Sa druge strane, Roda je prethodno prvenstvo katastrofalno privela kraju, te je dobro da uopšte i ima priliku da se i ove sezone takmiči u okviru istog. Teško da išta više može da se kaže u ovom trenutku jer je prvenstvo tek na početku, a naše mišljenje je da ovo neće biti preterano zanimljiv susret.

Predlog za klađenje:

1P0-1&2P0-3 @1,50 (najviše jedan gol u prvom i najviše tri gola u drugom poluvremenu)


14:30 Fejnord – Tvente

Fejnord će dočekati Tvente u sigurno prilično interesantnom susretu, gde će za domaći tim izostati Kenneth Vermeer, a Đovani van Bronhorst će sigurno napraviti neke izmene u odnosu na utakmicu protiv Vitesea, koja se igrala nedavno. Samim tim, Kevin Diks i Ridgeciano Haps bi mogli da debituju upravo danas. Sa druge strane, René Hake bi mogao na teren da izbaci ne manje od šest fudbalera koji bi debitovali upravo protiv Fejnorda.

Ove sezone Fejnord će imati jedan cilj, a to je odbrana prošlogodišnjeg trofeja, a to su uspeli samo jednom, davne 1962. godine. Sa druge strane, Tvente je završio sezonu na 7. poziciji, a verovatno da im slična sledi i ove.

Dakle, Fejnord sigurno u meč ulazi kao apsolutni favorit, željan odbrane titule, dok će gosti imati velik broj novajlija upravo danas, i mislimo da će fudbaleri domaćeg tima to da iskoriste, te da će da probaju da postignu gol već na samom početku utakmice.

Predlog za klađenje:

1D1+ @1,40 (domaćin postiže makar jedan golu prvom poluvremenu)


14:30 Viljem II – Ekselsior

Viljem II i Ekselsior će igrati u terminu od 14:30, ali teško da će njihov meč biti na programu pre meča Fejnord – Tvente. Međutim, treba reći par reči i o ovom susretu. Naime, ne manje od 5 igrača bi moglo da debituje danas za Viljem II. Uz to, golman Stefan van der Lei i Fernando Lewis važe za solidna pojačanja, te ćemo videti kako će se uklopiti u igru nekadašnjeg drugoligaša. Sa druge strane, Desevio Payne, Wout Faes i Zakaria El Azzouzi bi mogli da debituju za Ekselsior danas.

Viljem II je poražen na 6 od poslednjih 7 ligaških susreta (prethodna sezona), dok je Ekselsior registrovao četiri pobede na poslednjih 5 ligaših susreta, te ukoliko verujete u statistiku, ovaj podatak možda može da vam koristi danas.

Ne očekujemo preterano uzbudljiv meč, a kada je u pitanju tipovanje, pokušaćemo nešto što retko kad tipujemo, a to je jedan vid prelaza. Mišljenja smo da će Ekselsior uspeti da ostane neporažen do poluvremena, a da na kraju utakmice teško može da dođe do puna tri boda. Stoga, tipujemo ono što je prikazano u pasusu ispod.

Predlog za klađenje:

X2-1X @2,05 (nerešeno ili pobeda gostiju na poluvremenu i nerešeno ili pobeda domaćina na kraju utakmice)


16:45 Groningen – Herenven

Groningen i Herenven će da zatvore prvo kolo ove sezone, a za domaći tim će verovatno da debituje nekoliko fudbalera upravo danas. Sa druge strane, Warner Hahn, Denzel Dumfries, Daniel Höegh i Lucas Woudenberg bi mogli da nastupe prvi put danas za goste.

Kada govorimo o ligaškim susretima, Herenven je trenutno u seriji od četiri poraza u prvenstvu, dok Groningen ulazi u sezonu tako što je na poslednjem ligaškom susretu poražen. S obzirom na to da na međusobnim susretima između ova dva rivala često ume da bude golova, ali su i na pripremama obe ekipe pokazale da umeju da budu prilično efikasne, tipovaćemo na golove, što je generalno mnogim kladioničarima omiljena igra kod Holanđana.

Predlog za klađenje:

3+ @1,50 (tri ili više golova na utakmici)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Prvi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Drugi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Treći deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje