petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 1. kola (subota)

Da u fudbalu ne ide uvek sve kako smo zamislili, uverili smo se i juče, a nadamo se da će današnje prognoze biti uspešnije. Pre svega, želimo da vas obavestimo da će poslednji, četvrti deo najave sezone biti na sajtu tek sutra, i zbog toga vam se izvinjavamo. Pored toga, spremili smo analize za današnje susrete, a nadamo se da će vam biti od koristi.


18:30 PSV – AZ Alkmar

Sigurno da PSV večeras nema tako lak zadatak, pogotovo jer situacija u klubu nakon ispadanja iz kvalifikacija nije najbolja. Filip Koku će sigurno biti pod pritiskom, a Luuk de Jong će jedini biti odsutan kada je u pitanju sastav PSV-a, a ovaj meč će sigurno biti interesantan za fudbalera po imenu Derrick Luckassen, koji će se sastati sa svojim bivšim klubom.

Sa druge strane, John van den Brom ima na raspolaganju ceo tim, a kako navode mediji, najverovatnije će na gol stati Marco Bizot, nekadašnji golman belgijskog Genka, te bi ovo mogao da mu bude i debi.

PSV je na poslednjih 7 susreta protiv Alkmara slavio bez mnogo muke, a kako bismo izbegli eventualni kiks večeras, tipovaćemo da će PSV da vodi na poluvremenu, ili će da slavi na kraju. Razloga je nekoliko: prve svega, PSV mora da traži sjajan start prvenstva uprkos činjenici da su fudbaleri ovog tima u lošoj formi, tradicija je na njihovoj strani, sastav im je manje-više kompletan, a s obzirom na to da su za holandski tim kvalifikacije za Evropu završene, ostaje im samo fokus ka prvenstvu. Stoga, treba očekivati trijumf, ali ako bude već na poluvremenu, tip je naplaćen.

Predlog za klađenje:

P/K 1 @1,35 (Pobeda domaćina na poluvremenu ili kraju utakmice)


18:30 Venlo – Sparta Roterdam

Videćemo na koji će način Venlo ući u prvenstvo, sigurno će biti interesantno ispratiti tok ove ekipe u narednom periodu. Maurice Steijn se nada da će da započne šampionat pozitivnim rezultatom, dok Alex Pastoor verovatno u svoj tim večeras ubacuje nekoliko fudbalera koji će da debituju upravo protiv Venlo-a.

S jedne strane, nakon četiri godine van prve lige, Venlo će pokušati da se bori za opstanak u istoj kako naredne ne bi igrao u rangu niže, dok će Sparta svim silama takođe pokušati da se domogne istog cilja.

Kako na međusobnim susretima ova dva rivala nismo viđali goleade, a kako je uz to ovo prvo kolo, gde će obe ekipe ući obazrivo u meč, naš predlog je da neće biti mnogo golova, a kvota koja je po našem mišljenju vredna rizika data je ispod.

Predlog za klađenje:

1P0-2&2P0-2 @1,60 (Najviše dva gola u prvom poluvremenu i najviše dva gola u drugom poluvremenu)


20:45 Herakles – Ajaks

Ajaks kao apsolutni favorit ulazi u meč sa Heraklesom, u to nema sumnje, a menadžer Heraklesa, John Stegeman, ima na raspolaganju pun sastav, a najverovatnije će da debituju defanzivni fudbaleri Bart van Hintum i Jeff Herdeveld. Sa druge strane, Marcel Keizer će večeras predvoditi Ajaks u svom prvom ligaškom meču, a očekuje se da će na teren da izvede jedanaestoricu fudbalera koju je izveo protiv Nice prošle nedelje.

Kada je reč o izostancima, za Ajaks neće igrati Daley Sinkgraven.

Ajaks je neporažen na poslednja 24 meča protiv Heraklesa, računajući sva takmičenja, gde je uz to tip 3+ bio prolazan na 14 od poslednjih 15 utakmica Heraklesa u okviru prvenstva. Ako ovim podacima dodamo gore navedene stavke, defanzivni debi u ekipi Heraklesa, ali i nešto uigraniju ekipu Ajaksa, smatramo da će Ajaks i večeras ostati neporažen, a da ćemo pritom videti makar 3 gola večeras.

Predlog za klađenje:

X2&3+ @1,70 (gost ostaje neporažen uz barem 3 postignuta gola na utakmici)


20:45 Vitese – Breda

Vitese u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit, sudeći po kladionicama, a ne manje od šest igrača bi moglo da debituje večeras protiv Brede. Među njima bi mogao da bude i Tim Matavz, koji je odigrao čak 70 utakmica za PSV, ali i Thulani Serero, koji je osvojio 3 titule sa Ajaksom. Stijn Vreven nema problema sa povredama, ali se očekuje da će u igru da ubaci mnoštvo igrača koji će upravo večeras da debituju, te će sigurno imati težak posao da ostanu neporaženi.

Vitese je slavio na 6 od poslednjih 7 utakmica protiv Brede, računajući sva takmičenja, a mi ćemo večeras da pokušamo sa tipom „D2+“ koji nam deluje prilično izgledno, s obzirom na to da Vitese ima kvalitet, a Breda tek ulazi u šampionat, nema igrača koji bi mogli da donesu prevagu na terenu, a dva gola u mreži gostiju za 90 minuta igre deluju itekako realno.

Predlog za klađenje:

D2+ @1,55 (domaćin postiže makar dva gola)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Prvi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Drugi deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Treći deo najave sezone i predstavljanje timova možete pročitati na sledećem linku.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje