subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Garopolo tragičar San Franciska, Los Anđeles Remsi idu u Superboul

Los Anđeles Remsi savladali su San Francisko 49erse rezultatom 20:17 i plasirali se u Superboul. Na svom terenu Remsi će igrati protiv Sinsinati Bengalsa koji su nešto ranije pobedili Kanzas Siti Čifse.

Teška, ali na kraju zaslužena pobeda za Remse koji su u najbitnijem trenutku prekinulu seriju San Franciska od šest uzastopnih pobeda u međusobnim duelima.

Iako su Remsi bili mnogo bolji tim u prvom poluvremenu San Francisko je otišao na pauzu sa prednošću od 10:7.

Drugo poluvreme Remsi napadački otvaraju sjajno, ali ne koriste šanse. U tri navrata su imali pokušaj za jedan jard i nijednom nisu uspeli. Očekivano, San Francisko je to kaznio tačdaunom preko Džordža Kitla za prednost od 17:7.

Odgovor Remsa stiže veoma brzo preko Kupera Kapa koji smanjuje na 17:14.

Posle dobre odbrane, Remsi kreću u novi napad i kiker Remsa Met Gej pogađa fild gol za 17:17 na sedam minuta do kraja.

San Francisko je dobio loptu, ali Džimi Garopolo je ušao u kontra ritam i nije ništa mogao da pogodi. Remsi su se uspešno odbranili i nakon toga ponovo preko Meta Geja stižu do prednosti od 20:17.

Kao i uvek kada igraju ovi timovi drama je bila tu. Džimi Garopolo je imao priliku da odvede svoj tim do pobede, ali je u presudnom trenutku bacio intersepšn i utakmica je bila gotova.

Kvoterbek Remsa Metju Staford utakmicu je završio sa 31/45 kompletirana dodavanja za 337 jardi uz dva pasa za tačdaun i intersepšn. Kuper Kap je ponovo blistao sa 142 jarda iz postignut tačdaun.

Sa druge strane Garopolo je utakmicu završio sa 232 prebačena jarda uz dva pasa za tačdaun, ali i presečenim dodavanjem koje je rešilo utakmicu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje