utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Indijan Vels – Predlog za klađenje 16. Mart

Da li bili u formi ili ne nikada ne treba siliti sa predlozima, ali eto danas pravimo izuzetak. Još jedan meč koji nam je zanimljiv odigraće Rus Andrej Rubljov i Poljak Hubert Hurkač.

Kladionice favorizuju Rubljova sa kvotom 1,55, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Apsolutno smo saglasni sa postsavljenim kvotama. Iako nas je Hurčak pre neki dan ispoštovao to je bilo na jedvite jade. Jasno je kao dan da se muči i ko je gledao njegove mečeve sigurno je stekao utisak da je bez problema mogao da izgubi oba.

Jedan Oskar Ote mu je otkinuo set, a kasnije u trećem setu imao brejk viška da bi čoukovao. Nakon toga Stiv Džonson je u tom prvom setu propustio sijaset šansi u taj brejku, ali se slično kao i Ote raspao. Iz svega ovoga se može zaključiti da Hubert ne igra dobro i da se provlači.

Rubljov sa druge strane takođe oscilira, ali to je deo njegove igre. On će uvek biti agresivniji igrač na terenu i od njega će sve zavisiti. Na njegovu sreću te oscilacije su uglavnom kratko trajele i Rubljov je relativno lako izlazio na kraj sa protivnicima.

U ovom trenutku Rubljov je mnogo više pokazao. Podloga mu mnogo više prija, jer servis i ne igra tako veliku ulogu. Iako ova dvojica po nekom nepisanom pravilu igraju neizvesne duele, ovoga puta Rubljov je po nama dosta bliži pobedi i verujemo da će slaviti.

Predlog za klađenje: Pobeda Rubljova 1,55 (za duble tiket)
Opcija 2: Rubljov 1-1 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje