subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Vikingur – Malmo (najava utakmice)

Danas je na programu deset revanš mečeva kvalifikacija za Ligu šampiona, a na stadionu Víkingsvöllur u Rejkjaviku, sastaće se šampion Islanda – Vikingur i šampion Švedske – Malme. U prvom meču rezultat je bio 3:2. NAJAVU ZA PROŠLI MEČ MOŽETE DA PROČITATE KLIKOM NA LINK https://www.sportskenovosti.net/liga-sampiona-2022-23-malmo-vikingur-najava-utakmice-254568/

Očekivan tok meča, ali možda i ne rezultat za navijače Malema, naročito zbog činjenice da su gosti postigli dva gola iz dva udarca u okvir, a uz to drugi gol su postigli sa igračem manje na terenu. Potpuna dominacija Malema, pritisak tokom čitavog meča i tri gola, ali i puno prostora koji su gosti iskoristili i ostavili nadu da na domaćem terenu mogu do velikog iznenađenja i pobede u ovom skandinavskom duelu. Danas će im faliti prvi strelac tima Mani Ingason (11/4).

U drugom meču ne očekujemo drugičiji tok meča, Vikingur će svakako moći da se oseća komfornije i da igra svoju igru, ali je individualni kvalitet ipak na starni gosta koji u svojim redovima ima nekoliko zaista dobrih igrača, činjenica da su za vikend pobedili Varbergs u ligi 3:0, sigurno je doprinelo da samopouzdanje bude veće posle dve vezane pobede, ali opet Malme mora da odigra sa dozom opreza i ne sme da potceni upornog domaćina koji je pokazao da može do gola. Ono što je primetno je da Malme u evrokupovima sa kim god da igra u gostima, ne dobija velikom razlikom, najveća pobeda je 1:2 protiv Rendžersa, uz nekoliko pobeda 0:1.

Iako je duel timova sa Islanda i Švedske idealan kao mamac za golove, mi ćemo biti oprezni, najviše zbog nešto slabijig evro gostovanja Malema pa ćemo predložiti verovatno neočekivanu igru za mnoge 1P0-1&2P0-3 po kvoti 1,55!

Kako je sve izledalo u prvom meču, pogledajte na:

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje