S. Gnabry (Bayern) 0.5+ golova at 1.85, Maxbet kladionica


Liga šampiona se vratila, veliki okršaj je u Milanu


Od 18:45 na Alianz areni u Minhenu sastaće se Bayern Munchen i Victoria Plzen. Veliki favoriti ne samo na današnjem meču, već i u celokupnom takmičenju Lige Šampiona su Bavarci. Danas su favoriti sa kvotom 1.07 a kladionice očekuju minimalno 4 gola na meču.

Plzen je u prva 2 meča isprašen prvo od Barcelone (5-1), dok je protiv Intera primio 2 gola.

Danas za Bayern neće igrati T. Muller, dok je K. Coman upitan. Plzen bi trebao biti lak zalogaj za Bayern, te očekujemo manju minutažu za Manea čime bi Serge Gnabry trebao biti agilniji i više na terenu.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.