petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Memfis – Navi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Sedmu rundu koledž fudbala otvaraju konferencijski rivali Memfis i Navi. Prema kladionicama, apsolutni favorit u ovom meču je Memfis čija se pobeda plaća kvotom 1,25, dok je margina za poene postavljena na 55,5.

Memfis možda jeste favorit kao što to kvote prikazuju, ali daleko od toga je vredno igrati na njih. U ovom trenutku oni su u velikoj krizi, jer su od starta sa perfektnih 3-0 došli do 3-3 i sada je borba za prvo mesto u konferenciji dosta teža. Ovde im je pobeda bukvalno imperativ i videćemo kako će se snaći pod velikim pritiskom.

Mi smo opredelili za opciju over poena. Ako uzmemo u obziir da je kladionica u pravu kada je postavila Memfis za ovako velikog favorita, i ako uzmemo u obzir da će Memfis to opravdati i postići svoje poene, ostaje nam da vidimo da li će Navi uspeti da doprinese.

Mi mislimo da će doprineti. U poslednje vreme Navi igra dosta bolje u napadu. Bilo je tu nekih unutršanjih problema sa ofanzivnim koordinatorom koji je prvobitno dobio otkaz pa se ubrzo vratio. Od njegovog povratka Navi igra dosta bolje u napadu. Za to je zaslužan i kvoterbek Tai Lavataji koji se ustalio i u poslednje vreme igra dosta bolje.

Navi je na primer u prva dva kola postizao u proseku oko 10 poena, a na poslednjih par utakmica su na proseku oko 29. Dosta to bolje izgleda i za očekivati je da će igrati tako i večeras. Prosto, oni nemaju za šta da igraju, osim za ponos, a u takvim situacijama tim igra mnogo mnogo bolje, jer nema pritiska.

Predlog za klađenje: Više od 55,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje