ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi udarac za Baltimor Rejvense, Marlon Hamfri završio sezonu

Baltimor Rejvensi baš nemaju sreće sa povredama ove sezone. Na sve povrede koje su ih zadesile pre početka i u toku sezone, Baltimoru se povredio još jedan bitan starter.

Startni kornerbek Marlon Hamfri doživeo je povredu zbog koje će morati da završi sezonu. Hamfri je na utakmici protiv Pitsburg Stilersa pokidao prsni mišić i sezona je ta njega gotova.

Ovo je veliki udarac za Baltimor Rejvense, jer je on drugi startni kornerbek koji se ove sezone povredio. Markus Piters, njegov parnjak je pre početka sezone pokidao prednje ukrštene ligamente.

Povredom Hamfrija sekundarna odbrana Baltimora će biti dobrano oslabljena, jer u skorije vreme neće biti kornerbekova Markusa Pitersa, Marlona Hamfrija i sejftija Dešona Eliota koji ima povredu bicepsa. Jedini zdrav igrač u sekonderiju Baltimora je Čak Klark koji igra na poziciji sejftija.

Baltimor je ove sezone možda i najmaleroznija ekipa po pitanju povreda, jer imaju čak sedam povređenih startera i to za celu sezonu.

Ipak, uprkos svim tim problemima Baltimor drži prvo mesto u svojoj diviziji sa skorom 8-4, ali biće ima vraški teško da na tom mestu i ostanu sa ovako oslabljenom odbranom.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.baltimoreravens.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje