sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 26. jul 2020.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.



16:00 Servette – Xamax (Švajcarska – Super League)

Na samo tri kola do kraja, Servette i Xamax su među retkim timovima u prvenstvu Švajcarske koji ove sezone nisu imali niti jedan “veliki prelaz“ (uz Basel). Današnji susret se nameće kao idealna prilika za tako nešto jer smo na poslednjih 8 utakmica između ove dve ekipe imali priliku da vidimo čak 2 “loma“. Da li je došao trenutak i za treći prelaz?

1-2 (40,00) / 2-1 (22,00)

Međusobne utakmice: Servette – Xamax (www.flashscore.com)

17:15 Bologna – Lecce (Italija – Serie A)

Na ovu utakmicu vam skrećemo pažnju iz jednostavnog razloga – Lecce je jedina ekipa u Serie A koja od početka tekuće sezone nije zalomila. Svedoci smo brojnih prelaza u Italiji u prethodnom periodu, pa verujemo da taj trend neće zaobići ni ekipu koja se nalazi na vrhu zone za ispadanje.

1-2 (28,00) / 2-1 (26,00)


17:30 KuPS – SJK (Finska – Veikkausliiga)

Finski šampionat nam donosi utakmicu između KuPS-a i SJK-a, tj. između drugoplasirane i devetoplasirane ekipe na tabeli. Kada je reč o prethodnim susretima ova dva kluba, interesantno je da smo “velike prelaze“ mogli da vidimo čak 2 puta u poslednje 2 godine, tj. na ukupno 6 odigranih utakmica. Hoće li nakon 3 meča bez istog konačno zalomiti?

1-2 (70,00) / 2-1 (26,00)

Međusobne utakmice: KuPS – SJK (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje