Predlog izgledne šanse za prolaz


C. Edwards (Fener) 6.5-, većina 5.5-

Pojedine kladionice alt 7.5- na kvoti 1.50

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale. (Obavezno pročitati šta je MARTINGALE Sistem)

Danas je vrlo moguće da će zaigrati Scottie Wilbekin, a upitan je i Nemanja Bjelica.

Kada se povredio 5. aprila, inicijalna informacija govorila je o tome da će Wilbekin propustiti 2-3 nedelje. On je bio upitan za utakmicu 26. aprila, ali nije zaigrao. Trenirao je sa timom, i 75% šansi su da će danas zaigrati.

Izuzetno smo se nećkali da li da rizikujemo sve dok ne vidimo informaciju i zvaničnu potvrdu od kluba.

Elem, smatramo da će Edwards koji je brutalan skorer, imati minimizranu ulogu ukoliko zaigra startni bek Wilbekin. Nije nam jasno zašto Itoudis ne ceni Carsena koji je došao iz G-Lige kao profilisan skorer, a i glavni je bio igrač koji im je doneo pobedu u Pireju u 2. meču.

Edwards igra lošu odbranu, i zbog toga ima limitrane minute na parketu, a ne verujemo da će on biti čovek odluke kada se serija lomi da li će biti majstorice ili ne. Smatramo da će stvari u svoje ruke preuzeti Gudurić koji je bio loš u prethodnom meču, ali i Wilbekin ako bude zaigrao.

Ako danas i probije marginu i Fener pobedi, u narednom meču u Pireju ga igramo isto minus.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.