ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost danas bez osam do deset igrača

Gost će danas igrati bez osam igrača sigurno, a potencijalno možda i bez deset, među njima su startni golman, prvi strelac tima i još nekoliko važnih prvotimaca. Meč okvirno možete preuzeti do 17 časova, a predložena kvota je okvirno 1,75.

Radi se o susretu Austrijske 1.Bundeslige, a od 17 časova se u okviru 14.kola sastaju Wolfsberger i Rapid Wiena.

Pozicija na tabeli domaćina: Wolfsberger igra jako dobro ove sezone i trentno se nalazi na 3.mestu sa skorom 6 pobeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 20:20.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu na svojoj Lavanttal Areni imaju učinak od 3 pobede, 1 remija i 3 poraza i gol razliku 10:12.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Jedan poraz i potom četiri vezane pobede što govori o sjajnoj formi današnjeg domaćina. Pobede protiv Austrije Beč 1:0 i Klagenfurta 2:1 na domaćem terenu, odnosno 0:1 protiv LASK-a i 0:3 protiv Šturma u gostima.

Izostanci: Nema bitnih izostanaka u ekipi domaćina.


Pozicija na tabeli gosta: Gosti igraju evrokupove i to je verovatno jedan od razloga nešto slabijih rezultatu ligi, oni su na 8.mestu sa 4 pobede, 5 remija i 4 poraza uz gol razliku 20:19.

Skor na gostujućem terenu: Oni su trenutno najlošiji gost lige sa 4 remija i 2 poraza uz gol razliku 5:8.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Poraz, pa potom pobeda, dva remija i na kraju još jedan pobeda, za ne tako loš niz i osvojenih osam od mogućih 15 bodova u ovom periodu.

Izostanci: Za današnji meč puno problema za trenra gosta, izostaće prvi golman tima Strebinger (6/0/0), L. Greiml (11/0/0 drugi najstandardniji defanzivac tima), Wimmer (6/0/0 defanzivac), Sulzbacher (1/0/0 defanzivac), Dibon (0/0/0 defanzivac), pod znakom pitanja je nastup Filipa Stojkovića (10/0/1 treći defanzivac po minutaži), u veznom redu nema Petroviča (9/0/0), potom Schustera (4/0/0), kao ni Ljubičića (7/1/1) koji je supsendovan zbog kartona, poslednji igrač koji bi mogao da izostane ali je njegov nastup pod znakom pitanja je prvi strelac ekipe, napadač Fountas (12/6/1).


Mišljenje i predlog za klađenje: Rapid je odigrao jako težak meč u Zagrebu protiv Dinama u četvrtak i sada ide na noge timu koji je u sjajnoj formi, a uz to je Rapid ove sezone najlošiji gost lige, kada se tome dodaju izostanci, mislimo da pobede gosta nema na ovom meču, naš predlog je igra 1X&2+ po kvoti 1,75.

4:1


Foto: Image by Alex Fox from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje