sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gosti bez osmorice, domaćin u fenomenalnom naletu!

Gosti će večeras imati veliki broj izostanaka, a to su fudbaleri koji ove sezone imaju veliku minutažu. To je i više nego dobra prilika za domaći tim, koji bi ovo mogao da iskoristi na pravi način. Predložena kvota je 1.70, a možete da tipujete do 21 čas.


Reč je o polufinalu španskog Kupa „Copa del Rey„, a od 21 čas po našem vremenu sastaće se Sevilja i Barselona, u prvom, od ukupno dva susreta. Definitivno ne sezona kakvu su Katalonci očekivali, zauzimaju tek 3. mesto u ligi sa čak 8 bodova manje od Atletika, koji ima i utakmicu manje. Sevilja je na negde očekivanom 4. mestu, ima sasvim pristojnu sezonu, do sada, a beleži i dobre rezultate u poslednje vreme.

Razlog zbog kog ovaj meč izdvajamo u prvi plan jesu izostanci. Za Barselonu neće igrati Sergiño Dest (25n/1g/1a, desni bek), Ronald Araújo (20n/1g/0a, centralni bek), Sergi Roberto (12n/1g/2a, desni bek), Gerard Piqué (10n/1g/0a, centralni bek), Philippe Coutinho (14n/3g/2a, ofanzivni vezni), Martin Braithwaite (27n/6g/2a, centarfor), Ansu Fati (10n/5g/4a, levo krilo) i Miralem Pjanić (23n/0g/0a, centralni vezni). Za Sevilju neće igrati Jesús Navas (25n/0g/4a, desni bek), Marcos Acuña (22n/0g/2a, levi bek), Óscar Rodríguez (18n/2g/1a, ofanzivni vezni) i Lucas Ocampos (31n/7g/4a, levo krilo). Dakle, Barselona je bez osmorice fudbalkera, a u pitanju su igrači koji su redovni ove sezone. Sevilja, sa druge strane, ne me da računa na četvoricu za ovu utakmicu.

Ono što itekako ide u korist Sevilji jeste forma, ima 6 vezanih pobeda (7, ako računamo i produžetak protiv Leganesa u Kupu). Na tih 7 utakmica su primili svega 1 gol, i to od Alavesa. Barsa na poslednjih 6 susreta ima 6 pobeda, od čega su dve pobede nakon remija u regularnom delu Kupa, protiv Cornelle i Granade. Sve u svemu, na poslednje 4 utakmice su primili minimalno jedan gol, a upravo su Granada i Betis uspeli da im daju dva gola. Dakle, napad jeste efikasan, ali u odbrani nešto ne funkcioniše.

Sa tim u vezi, nadamo se da će Sevilja da iskoristi izostanke gosta i postigne minimalno jedan gol kod kuće, ali očekujemo i ofanzivu Barselone, koja od titule gotovo da može da se oprosti. Tip „GG“ se plaća kvotom 1.70 večeras.

2:0


Photo by Jonathan Petersson on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje