subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Odlična forma jednog tima, uz nekoliko bitnih izostanaka kod drugog

Jedan tim nalazi se u odličnoj formi, a na ruku mu idu i izostanci dvojice standardnih igrača odbrane kod drugog tima, kao i prvog strelac tima. Meč okvirno možete preuzeti do 16 časova, a predložene su kvote 1,65 i 1,90.

Ekipa Eldense trenutno se nalazi u jako dobroj formi sa šest mečeva bez poraza u okviru lige, imaju četiri pobede i dva remija, uz još jednu pobedu u kup što ukupno iznosi sedam mečeva bez poraza. Trenutno se nalaze na 10.mestu sa skorom 6 pobeda, 4 remija i 5 poraza uz gol razliku 20:20. Na domaćem terenu imaju skor 3 pobede, 2 remija i 2 poraza i gol razliku 10:8. Za današnji meč nema izostanaka bitnih igrača pa će na teren najjači sastav tima.
Mirandes je trenutno na 15.mestu sa 5 pobeda, 3 remija i 7 poraza i gol razliku 23:25. Na gostovanjima ove sezone skor 2 pobede, 2 remija i 3 poraza i gol razliku 9:11. U prošlom kolu su poraženi na domaćem terenu od Rasig Ferola. Ono što će pred ovaj meč biti problem za njih jeste činjenica da je najbolji igrač i strelac tima Carlos Martin (14 utakmica/6 golova/2 asistencije) sa mladom selekcijom Španije i neće ga biti u timu, a uz njega će faliti i dvojica standardnih defanzivaca, drugog najstandardnijeg defanzivca tima Pablo Ramóna (15u/0g/0a) i  Juan María Alcedo (12u/0g/0a).
Mišljenje urednika: Eldense zaista u ovom trenutku igra jako dobar fudbal i nalazi se u jako dobrom nizu rezultata, dok je ekipa Mirandesa danas lišena usluga nekoliko svojih jako važnih igrača, ali bi i sa njima u sastavu verovatno bila u podređenom položaju, očekujemo da domaćin nastavi sa dobrim igrama, ali zbog malog opreza igramo kombinaciju 1X&0-3 po kvoti 1,65, ali takođe možete pokušati na manji ulog i igru p/k1 po kvoti 1,90.
2:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje