petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se završava Serija A. Od 18h nam predstoji borba za titulu,dok je od 21h borba za opstanak.

18h Inter-Sampdoria

Inter ovo kolo dočekuje sa dva boda manje od Milana. Njihova računica je jasna,potrebna im je pobeda protiv Sampdorije i kiks Milana. Inter je ove sezone bio zaista impresivan. Iako su svi očekivali da Inter bude nešto slabiji nakon odlaska Kontea i Lukakua,ali to se nije dogodila. Čak šta više oni su ove sezone jos bolji. Najbolja su domaćinska ekipa u ligi,ali i najefikasnija ekipa sa 81 postignutim golom i to pred ovo kolo. Ono što im je Inzagi doneo ove sezone je raznovrsnost u napadu,postižu golove sa svih strana,dok je to prošle sezone išlo većinom od tandema Lukaku-Lautaro. Tu se vidi taj Inzagijev pečat koji je preneo iz Lacija, a to je da mu ekipa igra izuzetno ofanzivno. Naravno, tu je malo ispaštala odbrana,ali dobro. Inter je ove sezone već osvojio preko 80 bodova,svake prethodne to je bilo dovoljno za titulu,ali eto,ove možda i ne bude. Oni u ovo kolo ulaze nakon tri vezane pobede, od toga jedna i u finalu kupa gde su pobedili Juventus. Prethodni poraz su doživeli od Bolonje i to se može ispostaviti kao poraz koji im je oduzeo titulu. Ali ajde da sačekamo i tih poslednjih 90 minuta. Očekujem da Inter od samog starta krene ofanzivno ka golu rivala i da što pre dođe do opipljive prednosti kako bi ušli u mirnu završnicu i time izvršili pritisak na Milan.

Sampdoria u ovo kolo ulazi potpuno rasterećeno. Oni su u ponedeljak ostvarili veoma bitnu pobedu protiv Fiorentine koja im je donela opstanak u ligi. Generalno,jako dobro su odigrali u poslednja 4 kola gde su osvojili u bodova i to ih je spasilo. Sigurno ds će u ovom meču igrati sa znatno manjim pritiskom jer im rezultat nije u prvom planu. Što se tiče duela sa Interom u Milanu nemaju baš nekih prevelikih uspeha jer su poslednji put slavili 2017.godine. Sampdoria je ekipa koja ima veoma iskusnu ekipu,koja igra dosta otvorene mečeve. Na njihovim mečevima veoma često padaju golovi na obe strane. Tim su koji ne može da se pohvali baš previše jakom odbranom,što i nije previše za pohvalu pred gostovanju rivalu kakav je Inter.

Prognoza: Inter je apsolutni favorit na ovom meču i sve osim njihove lagane pobede bilo bi veliko iznenađenje.

Tip: 1 i 4+ @ 1.70 – 3:0


18h Sasuolo-Milan

Sasuolo u ovo kolo ulazi nakon pobede na gostovanju Bolonji. Tom pobedom su prekinuli seriju od 4 meča na kojima nisu slavili. Sada će imati priliku da se pred svojim navijačima na najbolji mogući način oproste od ove sezone. Sezone u kojoj je ovaj tim verovatno poslednji put odigrao u ovom sastavu. Verovatno će ih ovog leta napustiti većina igrača,mahom napadača oko kojih se otima pola Evrope. Samaka,Raspadori kao i kapiten Berardi su igrači koji su obeležili ovu sezonu. Mladi Italijanski napadači su odigrali sjajno i odgovorni su za gotovo polovinu golova Sasuola. Imaće na ovom meču priliku da još jednom zasijaju na domaćem terenu. Postoji dosta priča da će ovi igrači preći u Inter,spekuliše se dosta o tome i moguće da će to biti za njih dodatni motiv kako bi doneli Interu titulu. Bilo kako bilo Sasuolo će i na ovom meču igrati napadački,oni uostalom i ne znaju za drugačiji pristup.

Milan u ovo kolo ulazi veoma euforično. Samo ih 90 minuta deli od Skudeta. Čekaju ovu titulu već 10 godina i sada su na korak od osvajanja. Prebrodili su nekoliko veoma teških rivala,ali se čini da im je poslednji koji je ostao i najteži. Milan je odigrao perfektnu sezonu. Niko nije očekivao da će odigrati ovako. Milan ima najmađu ekipu u ligi,ali su odigrali kao najiskusniji tim. Najviše je impresionirala njihova odbrana. Uspeli su da sačuvaju mrežu na čak 17 mečeva,što je rekord ove sezone. Najveći ispit će imati u ovom kolu jer gostuju napadačkoj ekipi protiv kojih generalno ne znaju baš najbolje da igraju. Ne snalaze se baš najbolje. Što se tiče napada,napad je takođe bio veoma dobar, jedna su od efikasnijih ekipa. Nema šta mnogo da se govori o njima. Tim koji osvoji preko 80 bodova je svakako tim koji je vredan poštovanja. Videćemo hoće li osvojiti tu dugo cekanu titulu. Za ostvarenje snova im je bitno samo da ne izgube na ovom meču, s obzirom na bolji međusobni skor sa Interom.

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan dosta efikasan meč na kojem bi ona tima mogla dati makar po jedan gol.

Tip: GG @ 1.58 – 0:3


21h Venecija-Kaljari

Venecija u ovo kolo ulazi bez nekog rezultatskog imperativa,jer su već ispali u drugu ligu. Bez obzira na to oni se neće predati već će odigrati maksimalno motivisano kako bi se odužili svojim navijačima,ali i na najbolji mogući način završiti sezonu. Uostalom, od trenutka kad su ispali,pre dva kola,porazom od Salernitane, osvojili su 4 boda,pobedivši Bolonju, a zatim su u prethodnom kolu jednom hrabrom igrom izvukli bod protiv Rome na gostovanju i to sa igračem manje. Nema sumnje da će hrabro odigrati i na ovom meču,nešto slično kao Levante u Španiji i tom igrom pokušati da i Kaljari povuku sa sobom u niži rang. Očekujem da odigraju otvoren meč, da napadaju rivala od prvog minuta pa šta bude na kraju. Pokazali su da su najopasniji kada igraju bez rezultatskog pritiska.

Kaljari sa druge strane u ovaj meč ulazi sa itekako velikim motivom. Njima je na ovom meču potrebna pobeda,ali im je potrebno i da Salernitana ne pobedi pa da sačuvaju status prvoligaša. Imaju dva boda manje od Salernitane,ali su i u međusobnom poređenju bolji,jer imaju bolju gol razliku. Tako da,ukoliko budu imali isti broj bodov Kaljari ostaje. Pre svega toga oni treba da pobede na ovom meču,što neće biti nimalo lako, što zbog rivala,a pre svega zbog njihove loše forme. Oni su u prethodnih 10 kola slavili na samo dve utakmice. Uz Wotford i Veneciju su klubovi koji u 2022 godini imaju najmanje osvojenih bodova kada su u pitanju klubovi u ligama petice. Nije ni promena trenera nešto mnogo promenila. Ekipa su koja igra otvoren fudbal i zbog toga im najviše ispašta odbrana koja je među najgorim u ligi. Što se tiče ovog meča,moraju napasti,moraju igrati napadački pa šta bude. Očekujem i od njih otvorenu igru,nadigravanje pa nek bolji pobedi.

Prognoza: Na ovom meču bi mogli videti golove na obe strane i to po više.

Tip: GG3+ @ 2.10 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje