utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Sastali su se 6 puta, a postigli su samo 5 golova

Večeras, sa početkom od 30 minuta nakon ponoći, odigraće se utakmica američke USL League One između Richmond Kickersa i Forward Madisona.

Richmond Kickers se trenutno nalazi na 7. poziciji, na svom kontu ima ukupno 31 bod, a u dosadašnjem toku sezone je upisao 8 pobeda, 7 remija i 8 poraza.

Forward Madison, sa druge strane, ima skor od 6 pobeda, 11 remija i 5 poraza zbog čega na ovaj meč stiže sa 29 poena i kao 10. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Richmond Kickers – Forward Madison (www.flashscore.com)

U odnosu na ostatak lige ove dve ekipe su poznate kao vrlo neefikasne, sa prosekom golova 2,3 odnosno 2,2, a ako bacimo pogled na njihove međusobne susrete moći ćemo da primetimo i da su tu mreže uglavnom mirovale. Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata (6 utakmica na kojima su postigli samo 5 golova) tipovi “0-1“, “0-2“ kao i “NG“ su bili redovna pojava, a za nastavak tog niza se nude kvote od oko 3,05, 1,65 i 1,85.

Hoćemo li i večeras gledati neefikasan okršaj ili će napadači konačno biti na visini zadatka?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje