petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenesi na krilima Henrija skinuo krunu Patriotama

Tenesi Tajtansi savladali su akutelne šampione Nju Ingland Patriote u drugom meču vajld kard runde. Tenesi je odigrao perfektnu utakmicu i na kraju slavio rezultatom 20:13.
Ovo je prvi poraz za Patriote na domaćem terenu još od 2013. godine, a Tenesi će igrati u divizijskoj rundi posle tri godine pauze.

Utakmica je kao što se i očekivalo bila veoma tvrda. Patriote su imale sjajan početni napad, ali su morali da se zadovolje samo fild golom. Usledio je odgovor Tenesija, a Rajan pasom pronašao Firksera sa 7:3, što je i bio rezultat prve četvrine.

Druga četvrtina je pripala Patriotama. Tom Brejdi je morao da se osloni na svoju omiljenu metu, a to je Džulijan Edelman. Upravo je Edelman uhvatio tačdaun i doveo svoj tim do vođstva od 10:7. Atmosfera na stadionu se raspalila, a i odbrana je zaigrala mnogo bolje. Veoma brzo su doneli novi posed za svoj napad, a Brejdi je nakon dobrog vraćanja Sanua imao odličnu poziciju za novi tačdaun. Patriote su došle do end zone Tenesija, ali nisu uspeli da postignu tačdaun, što je možda i odlučilo pobednika.

Nakon propuštene šanse usledila je kazna, jer je Derik Henri istrčao tačdaun za vođstvo Tenesija od 14:13.

Drugo poluvreme donosi mučenje u napadu sa obe strane. Treće deonica je bila bez poena. Usledila je i četvrta koja je takođe bila „tvrda“. Patriote su imale poslednji drajv, ali nije bilo sve idealno. Nju Ingland je imao očajnu startnu poziciju, bili su bez tajmauta što je nateralo Brejdija da rizikuje. Brejdi je bio agresivan, ali u toj agresivnosti je došlo do intersepšna koji je Tenesi vratio za tačdaun, što je značilo da je Tenesi pobedio.

Tenesi će u divizijskoj rundi plej ofa igrati protiv Baltimor Rejvensa.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje