petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Titani ponovo šokirali svet, na krilima Henrija izbacili Baltimor Rejvense

Ekipa Tenesi Tajtansa nastavlja sa sjajnim partijama u plej ofu. Nakon velikog iznenađenja i izbacivanja Nju Ingland Patriota, Tenesi Tajtansi su napravili još jedno veliko iznenađenje. Oni su u divizijskoj rundi plej ofa izbacili ekipu sa najboljim skorom u ligaškom delu Baltimor Rejvense, a rezultat je bio 28:12.

Apsolutno fenomenalna partija od strane Tenesija. Glavni trener Tenesija Majk Vrebel je još jednom sjajno pripremio svoju ekipu i zaustavio najbolje igrače Baltimora. U prvom delu utakmice apsolutno su zaustavili Lamara Džeksona koji je srljao iz greške u grešku. Lamar Džekson je najpre bacio intersepšn nakon kojeg je usledio tačdaun Džonua Smita. Baltimor se baš mučio u napadu, a Tenesi je to iskoristio i pred kraj četvrtine poveo sa 14:0.

Nezadovoljstvo na licima igrača Baltimora je bilo više nego evidentno. Bili su frustrirani zbog stanja na terenu, a na prve poene su čekali više od 15 minunta. Rejvensi nisu uspeli da postignu tačdaun, ali Džastin Taker je šutom za tri poena uspeo da smanji na 14:3. Odbrana Baltimora je bivala sve bolja, ali napad to prosto nije uspeo da isprati. Do kraja poluvremena Rejvensi su smanjili na 14:6.

Ključni detalj utakmice se dogodio sredinom treće četvrtine. Baltimor je konačno imao dobar drajv, ali na četvrtom pokušaju za inče nisu uspeli da osvoje nova četiri pokušaja. Nakon toga je usledila nova kazna, jer je Derik Henri istrčao 65 jardi i nakon toga je usledio još jedan tačdaun Titana za 21:6.

Da upotpuni katastrofu Baltimora pobrinuo se Lamar Džekson koji je izgubio loptu u četvrtoj četvrtini. Tenesi je nakon osvojene lopte još jednom postigao tačdaun, a time raspršio sve snove Rejvensa da mogu do preokreta. Do kraja utakmice Baltimor je uspeo da postigne tačdaun preko Hejdena Hrsta, ali to nije bilo dovoljno za preokret.

Igrač utakmice je svakako trkač Tenesija Derik Henri koji je istrčao 193 jardi i bacio pas za tačdaun. Tenesi će u finalu konferencija igrati po prvi put još od 2003. godine, a protivnik će biti bolji iz duela Kanzas Siti – Hjuston.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje