sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Žoze Murinjo: Ništa nije nemoguće za Portugal kada Ronaldo igra!

Menadžer Mančester Junajteda ali i portugalski internacionalac, Žoze Murinjo, tvrdi da ništa nije nemoguće za Portugal na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Murinjo nikad nije predvodio neku selekciju, a kada je u pitanju izjašnjavanje oko favorita za osvajanje prvenstva, on navodi da su Brazil, Argentina i Španija tri možda i najjače reprezentacije u ovom trenutku, ali da Ronaldo uvek može da iznenadi, kao što je to učinio i na Evropskom prvenstvu pre 2 godine.

„Portugal ima interesantan sastav. Bez Kristijana, bilo bi nemoguće. Sa njim, ništa nije nemoguće“, izjavio je Portugalac.

Murinjo je specijalno istakao Brazil i Španiju. „Veoma volim igru Brazila, njihov mentalitet i taktiku“, dodao je Žoze. „To je reprezentacija koja je sposobna odlično da se brani, ne primaju mnogo golova, a ispred oidbrane nalaze se Vilijan, Nejmar, Kutinjo, Hesus.. Sve su to igrači neprocenjivog kvaliteta“.

Kada je u pitanju Španija, rekao je da može da kaže da je Španija u boljoj formi od bilo koje druge evropske reprezentacije, ali da o ovome ne treba preterano spekulisati, već uživati u fudbalu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje