sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Golmani će biti na visini i zadatka večeras?!

U noći između nedelje i ponedeljka, tačnije od 2 sata iza ponoći, odigraće se meč 4. kola urugvajske Primere Division (Clausura) između Penarola i Montevideo Wanderersa.

Penarol se u ovom trenutku nalazi na 4. poziciji, sa ukupno 7 bodova, jer je na prve tri utakmice u ovoj fazi lige upisao 2 pobede i 1 remi.

Montevideo Wanderers, sa druge strane, ima maksimalne 3 pobede i 9 osvojenih poena, zbog čega na ovaj meč stiže kao trenutni lider na tabeli.

Međusobne utakmice: Penarol – Wanderers (www.flashscore.com)

Goleade nisu bile česta pojava u “međusobnoj istoriji“ ovih dveju ekipa, a to je pogotovo bilo uočljivo u poslednje 3 godine. Penarol i Montevideo Wanderers su se tokom tog perioda sastali ukupno 6 puta, pritom su postigli samo 9 golova, a ni na jednoj od tih utakmica se nisu zatresle obe mreže. Sedmi vezani “NG“ se plaća kvotom 1,75, dok se za maksimalno dva pogotka i tip “0-2“ (koji je prošao 5 puta u nizu) nudi kvota 1,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje