sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Mahoms i družina poslali Rotelsbergera u penziju

Kanzas Siti Čifsi su poslednji polufinalisti u Američkoj fudbalskoj konfrenciji. U vajl kard meču na svom terenu pobedili su Pitsbrug Stilerse rezultatom 42:21.

Prva četvrtina je nekim čudom završila bez poena, a onda je došla eksplozija. Neočekivano, Stilersi su poveli nakon što je Ti Džej Vat vratio isforsirani fambl.

Tajm nesrećni fambl je dodatno razbuio Čifse koji su do kraja poluvremena spakovali tri tačdauna preko Mekinona, Pringla i Kelsija za sigurnu prednost od 21:7.

Prelomni trenutak utakmice bio je start drugog poluvremena. Mahoms i družina nisu spuštali gas i veoma brzo su postigli još dva tačdauna koji su potpuno ubili moral Stilersima.

Do kraja je zanimljivo bilo samo to što je Ben Rotlisberger u poslednjem meču u karijeri upisao dva tačdauna i malo smanjio ogromnu prednost Čifsa.

Igrač utakmice je bez ikakve sumnje Patrik Mahoms koji je utakmicu završio sa pet pasova za tačdaun uz jedan intersepšn.

Sa druge strane Rotelsberger je imao 29/44 kompletirana dodavanja za 215 jardi uz dva pasa za tačdaun.

Kanzas Siti će u narednoj rundi plej ofa igrati protiv Bafalo Bilsa na svom terenu, a u drugom polufinalu snage će odmeriti Tenesi Tajtansi i Sinsinati Bengalsi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje