četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Najave utakmica 1. kola u grupi C (četvrtak)

U grupi C na programu su susreti između Istanbul Basaksehira i Ludogoreca, kao i Hofenhajma i Brage, i može se sa pravom reći da je ovo jedna od izjednačenijih grupa kada su u pitanju kvaliteti ekipa. U ovom trenutku je prilično teško bilo šta prognozirati, barem kada je u pitanju konačan plasman ekipa u grupi. U tekstu ispod predstavljamo vam kratke najave za ova dva susreta, kao i predlog za klađenje. Srećno!


Basaksehir – Ludogorets 19:00

Na stadionu „Basaksehir Fatih Terim“ u Istanbulu sastaće se dve ekipe koje su u poslednjih par godina uspele sebe da pokažu u najboljem mogućem svetlu. Basaksehir u prvenstvu ima skor od 3 pobede i 1 poraza, a nalazi se na 3. poziciji sa svega bodom manje od Bešiktaša i Galatasaraja. Sa druge strane, bugarski prvoligaš zauzima 2. poziciju sa svega bodom manje od CSKA Sofije, te će borba za prvo mesto sigurno biti ogromna, iako do iste ima još mnogo utakmica.

Izostanci:

Za domaći tim neće igrati samo Aurelien Chedjou (0/0 odbrana), dok za goste neće igrati Marcelinho (5/1 napad), Juninho Quixada (6/3 napad), Rafael Forster (odbrana, novajlija u ekipi) i Vladislav Stoyanov (0/0 golman).

Svakako da će za goste igrati Keseru i Vura, koji će sigurno predstavljati najveću opasnost po gol turskog prvoligaša. S obzirom na to da je u pitanju prvo kolo i da je domaći tim ekstremno favorizovan, probaćemo sa kontra tipom, odnosno da će Bugari da postignu makar jedan pogodak.

Predlog za klađenje:

DA2 @1,70 (gost postiže najmanje jedan gol)


Hofenhajm – Braga 19:00

Hofenhajm i Braga će se sastati u istom terminu u kom će se igrati i utakmica u Turskoj, a na Wirsol Rhein-Neckar Areni Braga će morati da pokaže sav svoj kvalitet kako bi se u Portugal vratila neporažena. Hofenhajm u prvenstvu ima skor 2-1-0 i gol razliku 5:2, u poslednjem kolu je savladao minhenski Bajern rezultatom 2:0, a na pripremnim utakmicama je savladao niželigaški klub Friedrichshagener SV rezultatom 18:0. Sigurno da fudbaleri nemačkog prvoligaša u ovaj susret ulaze puni samopouzdanja. Sa druge strane, Braga nije najbolje započela šampionat, ima skor 2-0-3 i gol razliku 5:7 te zauzima tek 9. mesto u prvenstvu Portugala. Ne znamo kakve su ambicije trenera gostiju, te ne znamo hoće li akcenat dati na uspeh u ligi ili u Ligi Evrope.

Izostanci:

Za Hofenhajm neće igrati Wagner (1/0 napad, pod upitnikom), Vogt (2/0 sredina, pod upitnikom), Gnabry (1/0 napad), Porsch (0/0 odbrana) i Szalai (1/0 napad).

Za Bragu neće igrati Marafona (0/0 golman), Ferreira (0/0 odbrana), Mauro (0/0 sredina) i Wilson Eduardo (0/0 napad).

Sigurno da Hofenhajm ima, ako ništa, makar bolju formu u ovom trentuku, te se nadamo da će vođeni navijačima, fudbaleri ove ekipe uspeti da upišu prvu pobedu ove sezone u Ligi Evrope.

Predlog za klađenje:

1&2-5 @1,70 (pobeda domaćina uz dva do pet golova na utakmici)


Da biste pročitali najavu grupe A, kliknite na sledeći link.
Da biste pročitali najavu grupe D, kliknite na sledeći link.
Da biste pročitali najavu grupe E, kliknite na sledeći link.
Da biste pročitali najavu grupe K, kliknite na sledeći link.

Da biste pročitali najavu utakmice Young Boys – Partizan, kliknite na sledeći link.
Da biste pročitali najavu utakmice Crvena Zvezda – BATE Borisov, kliknite na sledeći link.

Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet. Želimo vam sreću, šta god da tipujete!

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje