sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Najave utakmica 1. kola u grupi K (četvrtak)

Utakmice grupe K biće prilično interesantne, a obe se igraju u drugom terminu, od 21:05 po našem vremenu. Varegem će da dočeka Nicu, a Vitese će da ugosti Lacio. U tekstu ispod vam predstavljamo kratke najave ovih utakmica uz po jedan predlog za klađenje. Srećno!


Varegem – Nica 21:05

Sudeći po kvotama, favorita na ovom susretu gotovo i da nema. Tačnije, malu prednost ima Nica, ali to ne mora apsolutno ništa da znači. Belgijski prvoligaš zauzima 6. poziciju u prvenstvu uz skor 3-1-2 i gol razliku 16:7, te je evidentno da golova na utakmicama ove ekipe ne nedostaje. Nica je katastrofalno započela šampionat, nalazi se na 11. poziciji uz skor 2-0-3 i gol razliku 7:6.

Izostanci:

Za domaći tim neće nastupati samo golman Bossut (0/0), dok za goste neće igrati Koziello (5/0 sredina, suspendovan), Sneijder (2/0 sredina, pod upitnikom), Cyprien (0/0 sredina) i Le Bihan (0/0 napad, pod upitnikom).

Nica u gostima u poslednje vreme ne igra najbolje, ima čak 4 poraza i 1 remi na poslednjih 5 susreta na strani, a na poslednja tri fudbaleri francuske lige nisu uspeli ni da dođu do pogotka. Kada su u pitanju međusobni susreti, ove dve ekipe su se sastale svega jednom, a tada je belgijski prvoligaš slavio rezultatom 2:1. Danas očekujemo da će makar jedan bod ostati domaćinu, a da ćemo uz to moći da vidimo makar dva gola na utakmici.

Predlog za klađenje:

1X&2+ (pobeda domaćina ili remi uz najmanje dva gola na utakmici)


Vitese – Lacio 21:05

Vrlo težak meč za prognozu očekuje nas u Holandiji, a Vitese će da ugosti vrlo neugodan Lacio koji je prvenstvo Italije započeo fantastično. Vitese se nalazi na 2. poziciji uz s kor 3-0-1 i gol razliku 11:4, a jedini poraz doživeo je od Alkmara, kada je izgubio iako je bio favorizan od strane kladionica. Nakon deklasiranja Milana u poslednjem kolu italijanskog prvenstva, Lacio sigurno u ovaj susret ulazi pun samopouzdanja, a Immobile bi definitivno mogao da bude najveća pretnja po gol holandskog prvoligaša.

Izostanci:

Za Vitese neće igrati sledeći igrači: Kruiswijk (3/0 odbrana), Serero (3/0 sredina) i Ali (1/0 sredina, pod upitnikom). Za goste neće igrati Wallace (3/0 odbrana), Nani (0/0 sredina) i Felipe Anderson (0/0 sredina). Po nekim portalima se piše kako će Simone Inzaghi na teren izvesti mešani sastav jer će neke igrače da odmara od prvenstva, ali se ne bismo mnogo oslanjali na ovakve činjenice.

Vitese i Lacio se nikad do sad nisu sastali, a veliko je pitanje u kom smeru će da teče ova utakmica. Sudeći po tome da je forma obe ekipe fantastična, mi verujemo da ćemo danas videti makar po gol u obe mreže.

Predlog za klađenje:

GG @1,70 (oba tima postižu makar jedan gol)


Da biste pročitali najavu grupe A, kliknite na sledeći link.
Da biste pročitali najavu grupe C, kliknite na sledeći link.

Da biste pročitali najavu grupe D, kliknite na sledeći link.
Da biste pročitali najavu grupe E, kliknite na sledeći link.
Da biste pročitali najavu utakmice Young Boys – Partizan, kliknite na sledeći link.
Da biste pročitali najavu utakmice Crvena Zvezda – BATE Borisov, kliknite na sledeći link.

Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet. Želimo vam sreću, šta god da tipujete!

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje